Sort by
Sort by

Együtt, egy nagy csapatként!

Együtt egy csapatként
A Nestlé a világ egyik legnagyobb élelmiszergyártó vállalataként folyamatosan figyelemmel kíséri a világszerte egyre terjedő koronavírus-veszélyt, és rendkívül komolyan veszi fogyasztói, és a működéséhez kapcsolódó közösségek iránti felelősségét, ide értve az ellátás folyamatos biztosítását is.  

Elkötelezettek vagyunk, hogy tovább folytassuk a termelést és világszerte ellássuk vevőinket élelmiszerrel, italokkal és állateledellel. Ennek érdekében szorosan együttműködünk az ellátási lánc-, disztribúciós- és kiskereskedelmi partnereinkkel.
A jelenlegi helyzet óriási kihívások elé állít mindenkit, ez egyénektől a vállalatokig. Fontos élelmiszeripari szereplőként mindannyian felelősséggel tartozunk azért, hogy fogyasztóink zavartalanul hozzájuthassanak termékeinkhez. Minden magyarországi gyárunkban folyamatos a termelés, minden biztonsági és egészségvédelmi óvintézkedést megtettünk munkavállalóinkért, akik biztosítják fogyasztóink Nestlé termékekkel való ellátását. 

Bük gyártás történeteink

Mindhárom hazai gyárunk regionális ellátóközpont is egyben, így hazánk mellett több ország termékellátása múlik üzemeink működésén.

Köszönjük a termelőüzemeinkben, a raktárainkban, a kiskereskedelemben és az ellátási lánc egészében dolgozóknak, hogy munkájukkal, kitartásukkal és elkötelezettségükkel ebben a rendkívüli helyzetben is gondoskodnak a családok ellátásáról! Nekik köszönhető, hogy családjaink, fogyasztóink és háziállataink a megszokott mennyiségben és minőségben juthatnak hozzá termékeinkhez!

Smarties történeteink