Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sajtóközlemények

Press Releases
Title
Date
Title Date
Hogyan csökkenthető a műanyag hulladék mennyisége? okt 17, 2019
1+1 most sokkal több, mint 2 szept 26, 2019
A Nestlé felgyorsítja az éghajlatváltozásra vonatkozó intézkedéseit és vállalja, hogy 2050-ig nullára csökkenti üvegházhatású gázkibocsátását szept 12, 2019
A Nestlé megnyitotta az élelmiszeriparban egyedülálló csomagolástechnikai kutatóintézetét szept 12, 2019
Kávéházi élmény az otthonunkban szept 11, 2019
Újabb Nestlé innováció: Már nem kell hozzáadott cukor az étcsokoládé előállításához jul 17, 2019
A Nespresso megnyitja első magyarországi élményközpontú, interaktív Boutique-ját jul 11, 2019
Európában elsőként Belgiumban dobja piacra 100 százalékban újrahasznosított műanyagból készült vizespalackját a Nestlé jul 10, 2019
A magyar mezőgazdaság versenyképessége a digitalizáció és a robotizáció elterjedésén múlik jul 09, 2019
Sikeresen zárult a GYERE® Gyermekek Egészsége Program első fenntartó éve Szerencsen Jun 13, 2019
Stratégiai együttműködés a Nestlé és a Szent István Egyetem között May 30, 2019
Az anyagcserebetegség súlyos következményei megelőzhetők May 24, 2019
Új vezető a Nestlé Hungária NESCAFÉ üzletág élén May 09, 2019
Anyának lenni állandó dupla műszak May 03, 2019
Újra szenzációs ízzel jelentkezik a KITKAT: végre megérkezett a zöld Matcha teás változat Magyarországra is! Apr 25, 2019
Vállalati innovációs díjjal tüntették ki a Nestlé Hungária vállalati kapcsolatok igazgatóját Apr 18, 2019
A Nestlé 2019-ben is ünnepli a Víz Világnapját  Mar 22, 2019
Szerencsen készül az első újrahasznosítható papírcsomagolású NESQUIK kakaópor Mar 04, 2019
Újdonság a csokoládé és a zöld tea szerelmeseinek Feb 20, 2019
Személyi változások a Nestlé Hungária vezetésében Feb 05, 2019
A Nestlé ma jelenti be a Global Alliance for YOUth indulását Jan 22, 2019
Újabb fejezet a hulladéktermelés elleni harcban Jan 17, 2019