Sort by
Sort by

NESCAFÉ® Dolce Gusto®

Nescafé Dolce Gusto szintvisz

 

Emeld művészi szintre a kávézást!

Az ízletes kávé elkészítése valódi művészet.  

NESCAFÉ® Dolce Gusto® kapszuláinkat és kávégépeinket úgy tervezzük, hogy a velük készített ínycsiklandó italok minden egyes kortyában biztosan felfedezd a minőség és a stílus ízét.  


Csak a legjobb kávészemek érdemesek arra, hogy a NESCAFÉ® Dolce Gusto® műalkotásaivá váljanak. 

A rendszer különlegessége, hogy a tejkapszuláknak köszönhetően pillanatok alatt varázsolhatsz tejes-habos kávécsodákat anélkül, hogy tejet kellene habosítanod vagy tejtartályt mosogatnod.  

A kávészemeket pedig a tökéletesség jegyében válogatják, majd a napon kiszárítják, fermentálják és meghámozzák még jóval azelőtt, hogy a kávéscsészéd közelébe kerülnének. Így végül igazi kávéremekmű születhet.  

A portfóliónkban megtalálható pezsdítő eszpresszótól kezdve a 100%-ig organikus kávékon, a gyengéd forró csokin és teákon át, a habos latte macchiatóig, italaink garantáltan elkápráztatják ízlelőbimbóidat, gyönyörködtetik a szemed és konyhádból egyenesen kedvenc kávézódba repítenek. Ez a Kávézás Modern Művészete.

Nescafé Dolce Gusto kávéházi
Nescafé Dolce Gusto

Válaszd ki kedvenc italodat, és tudj meg többet a - Magyarországon 2009 óta elérhető - NESCAFÉ® Dolce Gusto® világáról a www.dolce-gusto.hu oldalon! 

Regisztrálj webshopunkba, legyél Klubtagunk és vegyél részt aktuális nyereményjátékainkon, élvezd a csak Klub tagjainknak szóló ajánlatainkat! 

Látogass el a NESCAFÉ® Dolce Gusto® kávézónkba, a budapesti Westend Media Markt-ba vagy a Dunakeszi Auchanba!   

Kövess minket a Facebook-on is! @NESCAFEdolcegustoHungary