Sort results by
Sort results by

NESTLÉ BEBA

Nestlé Beba video
Innováció gyermeked egészséges fejlődéséért

 

A kisbaba számára az anyatej a legtökéletesebb táplálék, melynek összetettségéről egyre többet tudunk meg és folyamatosan inspirálja innovációinkat. Több évtizedes kutatásunk eredményeként fejlesztettük ki a BEBA OPTIPRO® termékcsaládot, összetevők egyedi kombinációjával.
A 6 hónapos kortól adható BEBA OPTIPRO 2 és a 12. hónaptól adható BEBA OPTIPRO Junior 1 tejalapú anyatej-kiegészítő tápszereink az OPTIPRO® fehérje* mellett 2’-FL oligoszacharidot is tartalmaznak, amely összetevő szerkezetében megegyezik az anyatejben legnagyobb mértékben előforduló oligoszachariddal.
Immunonutriens összetevői (A-, C, D-vitamin, vas és cink)** hozzájárulnak babád immunrendszerének megfelelő működéséhez.
 
*A Nestlé egyedülálló fehérjetechnológiája állítja elő az OPTIPRO® fehérjét.
**Minden anyatej-kiegészítő tápszer tartalmaz A-, C-, D-vitamint, vasat és cinket.

Nestlé Beba Optipro
Nestlé Beba Optipro életkor szerint
Fedezd fel a babád életkorának megfelelő terméket!


A BEBA PRO és BEBA PRO Junior termékeink összetételét megújítottuk. Új csomagolással és új összetétellel ezentúl BEBA OPTIPRO néven találhatók meg.
Fontos figyelmeztetés! A csecsemő legjobb tápláléka az anyatej. A legegészségesebb táplálási mód a szoptatás. A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

További információért látogass el weboldalunkra és kövess minket a Facebook-on is!