Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

NESTLÉ BEBA

NESTLÉ BEBA

NESTLÉ BEBA OPTIPRO 

NESTLÉ BEBA tápszercsalád - Új generációs OPTIPRO fehérjével

Eltelt az első hat hónap! A babák nagy többsége eddig kizárólag anyatejjel táplálkozott, most viszont már az első falatok is felbukkannak az étrendjükben. 

Az élet első ezer napja alatti(születéstől  2 éves korig) táplálás  jelentősen befolyásolja a gyermek későbbi életminőségét, ezért rendkívül fontos a helyes étrend kialakítása már ebben az életkorban is. Míg az anyatej követi a babák kalória- és tápanyagszükségletét, addig a tápszerek tápanyagtartalma állandó. 

Ezért fontos, hogy a megfelelő korszakhoz tartozó tápszert válasszuk, vagyis 6 hónapos kor után a Nestlé BEBA Pro 2-es terméket, amely a hozzátáplálás részeként adható a babáknak. A tápanyagok közül a fehérje az emberi szervezetben a második leggyakrabban előforduló építőkő. Éppen ezért a Nestlé  12 évnyi kutatómunka alapján megalkotta az új generációs OPTIPRO fehérjét, mely az egyedülálló gyártástechnológiának köszönhetően megközelíti az anyatej fehérje összetételét, amely mennyiségben és minőségben is megfelelő tápanyagot biztosít a babák számára. 

A NESTLÉ BEBA tápszercsalád IMMUNO-COMPLEX® (A, C, D-vitamin, cink és vas) tartalmának köszönhetően természetes módon támogatja kisgyermeked immunrendszerét, valamint Omega 3-6 többszörösen telítetlen zsírsavakat is tartalmaz, amelyek az anyatejben is megtalálhatók. Mindezeken túl pedig egyedülálló módon élőflórát is tartalmaz. 

További információk: www.nestlebaba.hu

beba_junior_1_600g_rgb_200.jpg

Nestlé BEBA Junior gyerekital OPTIPRO fehérjével -Szakértő gondoskodás gyermeked jövőjéről

Egy és három éves kor között az egykori kicsi babánk óriási változáson megy keresztül: átlép a csecsemőkorból a gyermekkorba. A csecsemőkorra jellemző intenzív növekedés és gyarapodás üteme az első születésnap után veszít lendületéből, ám ez nem jelenti azt, hogy az étkezés kevésbé lenne fontos. Ellenkezőleg, ez az életszakasz azért nagyon jelentős, mert most alakítja ki gyermekünk a későbbi   étkezési szokásait.

beba_junior_2_600g_rgb.jpg