Sort by
Sort by

NESTLÉ BEBA

Nestlé Beba video

Innováció gyermeked egészséges fejlődéséért

 

A kisbaba számára az anyatej a legtökéletesebb táplálék, melynek összetettségéről egyre többet tudunk meg és folyamatosan inspirálja innovációinkat. Több évtizedes kutatásunk eredményeként fejlesztettük ki a BEBA OPTIPRO® termékcsaládot, összetevők egyedi kombinációjával.
A 6 hónapos kortól adható BEBA OPTIPRO 2 és a 12. hónaptól adható BEBA OPTIPRO 3 Junior tejalapú anyatej-kiegészítő tápszereink az OPTIPRO® fehérje* mellett Bifidusz BL élőflórát is tartalmaznak. A Bifidobacterium lactis a csecsemők bélrendszerét benépesítő bifidobaktériumok egyik képviselője.
Immunonutriens összetevői (A-, C, D-vitamin, vas és cink)** hozzájárulnak babád immunrendszerének megfelelő működéséhez.
 
*A Nestlé egyedülálló fehérjetechnológiája állítja elő az OPTIPRO® fehérjét.
**Minden anyatej-kiegészítő tápszer tartalmaz A-, C-, D-vitamint, vasat és cinket.

Beba Optipro
Beba Optipro életkor

Fedezd fel a babád életkorának megfelelő terméket!


A fehérjék agyunk, izmaink és testünk szinte minden egyéb részének is építőkövei. Az élet első ezer napja alatti táplálás jelentősen befolyásolja gyermeked későbbi életminőségét.
Fontos figyelmeztetés! A csecsemő legjobb tápláléka az anyatej. A legegészségesebb táplálási mód a szoptatás. A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

További információért látogass el weboldalunkra és kövess minket a Facebook-on is!