Sort by
Sort by

Kutatás - fejlesztés

Az innováció már a kezdetek óta cégünk szívügye. Amióta Henri Nestlé kifejlesztette az első csecsemőtápszert, a Farine Lactée-t, ezzel megmentve rengeteg kisbaba életét, elsődleges célunk, hogy termékeinkkel jobbá tegyük az emberek életét.

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy termékeink ízletesebbek, és megfelelő tápanyag összetételűek legyenek, így segítve fogyasztóinkat a kiegyensúlyozott táplálkozásban.
Ehhez nélkülözhetetlen páratlan kutatás-fejlesztő részlegünk és a minőség iránti szenvedélyünk.

Minden Nestlé termék mögött tudósok, mérnökök, dietetikusok, tervezők, ügyfélkapcsolati és minőségellenőrzési szakemberek csapata áll, közös munkájukkal biztosítva a Nestlé termékek biztonságát és magas minőségét.

 

A világ legnagyobb magántulajdonú élelmiszeripari kutatás-fejlesztési hálózat

 

Világszerte 29 kutató-fejlesztő és technológiai létesítménnyel a Nestlé működteti a világ legnagyobb, mintegy 5000 főt foglalkoztató magántulajdonú élelmiszeripari kutatás-fejlesztési hálózatát, amelynek központja a lausanne-i Nestlé Kutatóközpont. Itt 50 nemzet 300 tudósa dolgozik a folyamatos termékfejlesztéseken, új kutatásokon.

 

Így lesz a tudományos elméletekből termékfejlesztés

 

 
A Termékfejlesztő és Technológiai Egységek (Product Technology Centres - PTCs) egy-egy Nestlé üzletágat támogatnak szakértői tanácsadással az adott termékkategóriára vonatkozóan, együttesen pedig a globális termékfejlesztés motorjai.
 
A Kutatás-fejlesztési Központok (Research and Development Centres - R&D Centres), szorosan együttműködnek a Termékfejlesztő és Technológiai Egységekkel annak érdekében, hogy kiszolgálják a regionális kutatás-fejlesztési igényeket és információval szolgáljanak a helyi fejlesztési osztályoknak.

 

Eltérő igények

 
A Fejlesztési osztályok a gyárakban működnek, feladatuk, hogy biztosítsák a helyi ízlésnek való megfelelést. Ők is szorosan együttműködnek a Kutatás-fejlesztési Központokkal és a Termékfejlesztő és Technológiai Egységekkel, hogy a fejlesztések alkalmazását a fogyasztókhoz a lehető legközelebb ellenőrizhessék.