Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Állateledelek

Szakértelemmel, szenvedéllyel 

Ragyogó szemek, fényes szőrzet, játékos személyiség – ezek a kisállat egészségének legárulkodóbb jelei. Mindez a megfelelő táplálékkal kezdődik. Fontos, hogy kisállataink ne csak örömüket leljék a kapott eledelben, hanem az valóban jót is tegyen nekik.

Mi a PURINA-nál azért dolgozunk, hogy négylábú barátod a lehető legboldogabb és legegészségesebb legyen. Receptúráink nem csupán ízletesek, hanem olyan kombinációban tartalmaznak húst, halat, vitaminokat és ásványi anyagokat, amely teljes értékű és megfelelő mértékben kiegyensúlyozott táplálékot biztosítanak.

Minden kutya és macska egyszeri és megismételhetetlen, így tápanyagszükségletük is változó. Ezért alkottuk meg az állateledelek széles skáláját, különböző igényekre szabva: kölyökmacskáknak és kölyökkutyáknak, lakásban tartott vagy mindig a szabadban tartózkodó kedvenceknek, vemhes, allergiás vagy speciális tápanyag szükségletekkel rendelkező állatoknak egyaránt kínálunk ízletes és tápláló falatokat.

Több mint 85 év tapasztalatával a hátunk mögött elmondhatjuk, hogy szakértői szinten ismerjük a kisállatok tápanyagszükségletét, és elkötelezetten dolgozunk olyan receptúrák kifejlesztésén, amelyek mind az állatok egészségének, jóllétének és élettartamának, mind az ízlelőbimbóiknak a javát szolgálják.

ISMERD MEG TERMÉKEINKET