Sort by
Sort by

Állateledelek

Szakértelemmel, szenvedéllyel 

 

Ragyogó szemek, fényes szőrzet, játékos személyiség – ezek a kisállat egészségének legárulkodóbb jelei. Mindez a megfelelő táplálékkal kezdődik. 

Mi a PURINA-nál azért dolgozunk, hogy négylábú barátod a lehető legboldogabb és legegészségesebb legyen. Receptúráink nem csupán ízletesek, hanem olyan kombinációban tartalmaznak húst, halat, zöldségeket, gabonákat, vitaminokat és ásványi anyagokat, hogy teljes értékű és megfelelő mértékben kiegyensúlyozott táplálékot biztosítsanak.

Minden kutya és macska különböző és megismételhetetlen, így tápanyagszükségletük is eltérő. Ezért alkottuk meg az állateledelek széles skáláját, egyedi igényekre szabva: kölyökmacskáknak és kölyökkutyáknak, lakásban tartott vagy mindig a szabadban tartózkodó kedvenceknek, vemhes, allergiás vagy speciális tápanyag szükségletekkel rendelkező állatoknak egyaránt kínálunk ízletes és tápláló falatokat.

Több mint 85 év tapasztalatával a hátunk mögött elmondhatjuk, hogy szakértői szinten ismerjük a kisállatok tápanyagszükségletét, és elkötelezetten dolgozunk olyan receptúrák kifejlesztésén, amelyek ízletességük mellett az állatok egészségének, jóllétének és élettartamának egyaránt a javát szolgálják.