Sort by
Sort by

Gyáraink

Magyarországon összesen több mint 2400 embert foglalkoztatunk három gyárunkban - Bükön, Diósgyőrben és Szerencsen -, budapesti központi irodánkban és értékesítési csapatunkban. Arra törekszünk, hogy a helyi közösségek, melyekben működünk, minél többet profitáljanak jelenlétünkből és hozzájárulhassunk a városok, régiók fejlődéséhez, gazdasági jólétéhez.

Regionális gyártókapacitásainknak, a gyártástechnológiáknak, illetve a hazai termékfejlesztéseknek köszönhetően termelőüzemeink a Nestlé cégcsoporton belül is kiemelt szerepet játszanak.

A hazai üzemeinkben előállított termékek Európa-, sőt világszerte megtalálhatók a boltok polcain, a termékeket a helyi fogyasztói igényekhez, valamint étkezési kultúrához igazodva fejlesztjük ki.
 

A gyártás során kizárólag olyan alapanyagokat használunk, melyek megfelelnek a magas szintű élelmiszerbiztonsági és minőségi előírásoknak, így bárhol is forgalmazzuk termékeinket, mindig arra törekszünk, hogy fogyasztóinknak a legjobb minőséget és ízélményt nyújtsuk.

 

A Nestlé Magyarországon három gyárat működtet

Nestlé gyárak Magyarország

 

Szerencsi gyárunk a Nestlé európai italporgyártó és töltőüzeme, és itt működik Nestlé közép-kelet-európai régiójának érzékszervi vizsgáló központja is.

Diósgyőri gyárunk a Nestlé egyetlen, kizárólag üreges csokoládéfigurákra specializálódott gyártóegysége

Büki gyárunk pedig a Nestlé állateledel-gyártásának kelet-közép-európai központja.

 

 

Gyáraink éves energetikai jelentésének kivonata itt olvasható.