Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nesquik Instant kakaóitalpor

NESQUIK

Nagyszerű napindító lehet a kiegyensúlyozott reggeli részeként egy pohár* megújult receptúrájú NESQUIK kakaó ital. A kakaó italporhoz adott vitaminok (B1-,C-, D-vitamin)  és ásványi anyagok (vas és cink) kiegészítik a tej természetes összetevőit. Opti Start elemei: a vas elősegíti a gyermekek kognitív (szellemi) képességének fejlődését (többek között a gondolkodást, memóriát, koncentrációt), D-vitamin tartalma pedig segíti a gyermekek csontjainak megfelelő növekedését és fejlődését. A változatos, kiegyensúlyozott étrend és az aktív életmód nélkülözhetetlen a jó egészségi állapot megtartásához, melyhez termékeink is hozzájárulnak.

Kiemelkedő tulajdonsága, hogy gluténmentes, így az érzékenyek is bátran fogyaszthatják. A boltok polcain 200g, 500g, 800g és 1200g-os kiszerelésben is megtalálható.

Mindegyik gyermekben ezernyi lehetőség rejlik. Hogy mire alapozzuk ezt?

A gyermekek naponta átlagosan 98-szor vesznek részt kreatív tevékenységben, 113-szor nevetnek és 65 kérdést tesznek fel. De amikor felnőnek, ezek a számok lecsökkennek mindössze 2 kreatív tevékenységre, 11 nevetésre és 6 kérdésre. Ezért indítottuk el a NESQUIK Studios-t, hogy egy olyan teret hozzunk létre a szülőknek és a gyermeikeiknek egyaránt, ahol segítünk a szülőknek minél jobban inspirálni gyermeküket, hogy a fantáziájára és kreativitására alapozva a legtöbbet tudja kihozni magából. Csatlakozzatok a www.facebook.com/Nesquik.HU/ oldalunkhoz, ahol izgalmas feladatokkal várunk Téged és gyermekedet! Biztosak vagyunk benne, hogy rengeteg közös élményben lesz részetek!

ÖSSZETEVŐK

 

Cukor, Zsírszegény kakaópor 20%, Emulgeálószer (szójalecitin), Ásványi anyagok (vas-pirofoszfát, cink-szulfát)

TÁPÉRTÉK