Sort by
Sort by

Nestle Health Science

A Nestlé 2011-ben alapított üzletága a Nestlé Health Science (NHSc) a táplálkozástudományi szektor nemzetközileg elismert, vezető szereplője. Fogyasztóink egészségét támogató termékskálánk táplálásterápiában alkalmazott, a betegek tápanyagszükségeltéhez és diétás kezeléséhez igazodó élelmiszerekből, tápszerekből áll, melyeket tudományos kutatások eredményei alapján fejlesztünk, hogy így emeljük magasabb szintre a kezelések hatékonyságát és az egészségmegőrzést.

Elkötelezettek vagyunk abban, hogy tapasztalatunk és tudományos ismereteink felhasználásával hozzájáruljunk a betegek ismereteinek bővítéséhez, és termékeink sokoldalú felhasználhatóságának megteremtésével segítsük speciális tápanyagigényeikre épített táplálásterápiájuk megtartását. Tesszük mindezt innovatív, tudományos kutatásokkal alátámasztva.

 

Szeretnénk megragadni a lehetőséget, hogy az egészségügyben a táplálkozást jelentős gyógyászati szerephez juttassuk, és így teremthessünk értéket a páciensek, egészségügyi dolgozók és az egész egészségügyi szektor számára.Greg Behar, Vezérigazgató, Nestlé Health Science S.A.

Ismerjen meg minket!

 • CÉLUNK
  Célunk, hogy a betegek jobb életminőségét és a hatékonyabb gyógykezelés lehetőségét támogassuk azáltal, hogy a legmagasabb minőségű táplálkozási megoldásokat nyújtjuk fogyasztóink, betegeink, és az egészségügyi szolgáltatók számára.
  Nestlé Health Science CÉLUNK
 • KÜLDETÉSÜNK
  Munkánk során nap mint nap teszünk azért, hogy célzott és hatékony terápiás megoldásokkal erősítsük a  táplálásterápia szerepét az egészségügyben. Ehhez egyedülálló, innovatív, piacvezető, tudományos alapokon fejlesztett termékeket ajánlunk, melyek világszinten forradalmasítják az egészségügyi ellátást.
  Nestlé Health Science KÜLDETÉSÜNK
 • VÁLLALÁSUNK
  Elkötelezettek vagyunk abban, hogy bolygónkat egészségesebbé tegyük. Ezért munkánkat a társadalmi és környezetvédelmi fenntarthatóság jegyében végezzük, működésünk során törekszünk a hulladék minimalizálására.
  Nestlé Health Science KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁSUNK