Sort by
Sort by

A KITKAT több mint 80 éve édesíti meg a szüneteket világszerte. A lágy tejcsokoládé és a roppanós ostya tökéletes harmóniáját ötvöző szelet az Egyesült Királyságból indult hódító útjára 1935-ben, akkor még "Chocolate Crisp" néven. Két évvel később már a KITKAT márkanév és a ma ismeretes logó került a csomagolásokra.

A híres "Have a break, have a KITKAT" szlogen 1958-ban forrt össze a márkával és azóta is, szünet nélkül egyet jelent a KITKAT-tel.

A KITKAT ma már több mint 80 országban érhető el és az első globális édesség márka, mely 100%-ban fenntartható forrásból származó kakaót használ. Tudj meg többet a Nestlé hosszú távú vállalásairól és a Nestlé Cocoa Plan-ről, melynek célja a kakaó farmerek és közösségeik életminőségének folyamatos javítása!

Az ikonikus négyujjas formátumon túl, a gyors energiaszerzést a különböző ízekben elérhető Chunky termékeinkkel támogatjuk. A családdal, barátokkal töltött időről sem feledkezünk meg, KITKAT Pops termékünk tökéletes kísérője ezeknek a szüneteknek is! Akik pedig még különlegesebb szünetre vágynak a klasszikus KITKAT szelet kínálatában mindig találnak valami újat, izgalmasat.

Have a break, have a KITKAT®


Évről-évre szünet nélkül keressük a legújabb ízeket, innovációkat, melyekkel még édesebbé tehetjük mindenki szünetét. Ha nem szeretnél lemaradni újdonságainkról, látogass el a Facebook oldalunkra!

 

KitKat - Fedezd fel a szünet új ízeit!

Fedezd fel a szünet új ízeit!

Kedvenc KITKAT-ed már új ízekben is kapható a boltokban!

Az ikonikus négyujjas formátum most fehér köntösben, ét változatban, illetve mogyorós ízesítéssel egészült ki, így minden szünethez megtalálod az éppen kedvedre való finomságot.