Sort by
Sort by

Tarts szünetet, egyél egy KITKAT-et!

A KITKAT több mint 80 éve édesíti meg a szüneteket világszerte. A lágy tejcsokoládé és a roppanós ostya tökéletes harmóniáját ötvöző szelet az Egyesült Királyságból indult hódító útjára 1935-ben, akkor még "Chocolate Crisp" néven. Két évvel később már a KITKAT márkanév és a ma ismeretes logó került a csomagolásokra.

A híres "Have a break, have a KITKAT" szlogen 1958-ban forrt össze a márkával és azóta is, szünet nélkül egyet jelent a KITKAT-tel.

A KITKAT ma már több mint 80 országban érhető el és az első globális édesség márka, mely 100%-ban fenntartható forrásból származó kakaót használ. Tudj meg többet a Nestlé hosszú távú vállalásairól és a Nestlé Cocoa Plan-ről, melynek célja a kakaó farmerek és közösségeik életminőségének folyamatos javítása!

Az ikonikus négyujjas formátumon túl, a gyors energiaszerzést a különböző ízekben elérhető Chunky termékeinkkel támogatjuk. A családdal, barátokkal töltött időről sem feledkezünk meg, a Bites és Mini termékeink tökéletes kísérői ezeknek a szüneteknek is! Akik pedig még különlegesebb szünetre vágynak a klasszikus KITKAT szelet kínálatában mindig találnak valami újat, izgalmasat.

Have a break, have a KITKAT®


Évről-évre szünet nélkül keressük a legújabb ízeket, innovációkat, melyekkel még édesebbé tehetjük mindenki szünetét. Ha nem szeretnél lemaradni újdonságainkról, látogass el a Facebook oldalunkra!

 

KitKat Chunky Caramel új

Mi az, amitől minden még finomabb lesz? A karamell!

Kóstold meg Te is a nyúlós karamell és a tejcsokoládé harmonikus ízkombinációját, a KITKAT Chunky Caramelt, mely a Nestlé Kakaóterv keretében, a Rainforest Alliance-szel együttműködésben 100%-ban fenntartható forrásból származó kakaót tartalmaz.