Sort results by
Sort results by

NESCAFÉ klasszikusok

Nescafé logo

AZ ÖRÖK KLASSZIKUSOK 

Jól ismert NESCAFÉ Classic, Brasero és Classic Crema termékeinket gondosan válogatott Robusta szemekből porlasztva szárítással készítjük, melynek kezdő lépéseként a kávébabokat pörköljük, majd ipari méretekben koncentrált főzetet készítünk.

Ebből a nedvességet meleg levegő segítségével vonjuk el, majd a szemcséket agglomeráljuk, így biztosítva, hogy azonnal oldódó kávéink gyorsan és könnyen elkészíthetőek legyenek. Végső lépésként gondosan aromazáró csomagolásba töltjük a kávét, hogy megőrizze frissességét, így termékeink hosszú időn keresztül képesek minőségi kávéélményt nyújtani. 

Kóstold meg a NESCAFÉ Classicot, ha klasszikus kávéélményt keresel, a Braserot, ha még karakteresebb kávét innál, a Classic Cremát pedig, ha krémes habrétegre vágysz! 

További információért látogass el weboldalunkra és kövess minket a Facebook-on is! 

Nescafé klasszkusok lifestyle
classic
NESCAFÉ Classic kávéinkat duplán filterezzük, hogy csak a legfinomabb aromák és frissen pörkölt jegyek maradjanak meg, nem hagyva helyet a kesernyés ízeknek.  
classic
Nescafé Brasero
A NESCAFÉ Brasero markáns, erős, karakteres ízvilágával még intenzívebb élményt nyújt.
Nescafe brasero
Nescafé Crema
Azoknak, akik krémes habrétegű, igazi olaszos kávéra vágynak, a NESCAFÉ Classic Crema az ideális választás.
Nescafe Crema
Nescafé Black Roast
Ha pedig még intenzívebb ízélményre vágysz, keresd a boltokban a 2020. márciusától elérhető ultrasötét pörkölésű NESCAFÉ Classic Black Roast-ot – garantáltan beindítja a reggeledet! 
Nescafe Black Roast