Sort by
Sort by

NESCAFÉ klasszikusok

Nescafé logo

AZ ÖRÖK KLASSZIKUSOK 

Jól ismert NESCAFÉ Classic, Brasero és Classic Crema termékeinket gondosan válogatott Robusta szemekből porlasztva szárítással készítjük, melynek kezdő lépéseként a kávébabokat pörköljük, majd ipari méretekben koncentrált főzetet készítünk.

Ebből a nedvességet meleg levegő segítségével vonjuk el, majd a szemcséket agglomeráljuk, így biztosítva, hogy azonnal oldódó kávéink gyorsan és könnyen elkészíthetőek legyenek. Végső lépésként gondosan aromazáró csomagolásba töltjük a kávét, hogy megőrizze frissességét, így termékeink hosszú időn keresztül képesek minőségi kávéélményt nyújtani. 

Kóstold meg a NESCAFÉ Classicot, ha klasszikus kávéélményt keresel, a Braserot, ha még karakteresebb kávét innál, a Classic Cremát pedig, ha krémes habrétegre vágysz! 

További információért látogass el weboldalunkra és kövess minket a Facebook-on is! 

Nescafé klasszkusok lifestyle
classic
NESCAFÉ Classic kávéinkat duplán filterezzük, hogy csak a legfinomabb aromák és frissen pörkölt jegyek maradjanak meg, nem hagyva helyet a kesernyés ízeknek.  
classic
Nescafé Brasero
A NESCAFÉ Brasero markáns, erős, karakteres ízvilágával még intenzívebb élményt nyújt.
Nescafe brasero
Nescafé Crema
Azoknak, akik krémes habrétegű, igazi olaszos kávéra vágynak, a NESCAFÉ Classic Crema az ideális választás.
Nescafe Crema
Nescafé Black Roast
Ha pedig még intenzívebb ízélményre vágysz, keresd a boltokban a 2020. márciusától elérhető ultrasötét pörkölésű NESCAFÉ Classic Black Roast-ot – garantáltan beindítja a reggeledet! 
Nescafe Black Roast