Sort by
Sort by

Karrierutad a Nestlénél

Nestlé toborzási folyamat

Szeretnénk zökkenőmentessé és egyszerűvé tenni a jelentkezésed

1

Keresés 

Találd meg kívánt pozíciódat és jelentkezz!

Minden álláslehetőségünket itt, a Nestlé karrier honlapján tesszük közé. Ha olyan állást találsz, amely megfelel érdeklődési körödnek és tapasztalataidnak, akkor itt kezdődik az utad. Hozz létre felhasználói fiókot a weboldalunkon, és már indulhatsz is.

nagyito

2

Önéletrajz 

Oszd meg adataidat

Önéletrajzod lehetőséget ad arra, hogy bemutasd szakmai éned és alkalmasságod a megpályázott munkakörre. Amellett, hogy megosztod velünk a pozícióhoz szükséges tapasztalataidat és képesítéseidet, részletesen mutasd be karrierutad, hogy lássuk a szakmai eredményeidet.

3

Telefonos interjú

Beszélj egy Recruiterrel

Amennyiben pályázati anyagod alapján toborzási csapatunk úgy látja, hogy a pozíció neked való, felhívunk egy rövid telefonos egyeztetésre. A beszélgetés célja, hogy megértsük az érdeklődésedet, tapasztalataidat és motivációdat. Ez neked is kitűnő lehetőség, hogy jobban megértsd a megpályázott pozíciót, és bemutatkozz nekünk.

telefon

4

Interjú a leendő vezetőddel

Találkozz egy menedzserrel

A következő szakaszban továbblépsz: online vagy személyes interjút szervezünk neked a leendő vezetőddel. Itt megnézzük, hogyan illeszkedsz a csapatunkhoz és az adott munkakörhöz. Ezen alkalmon még több információt megtudhatsz a Nestléről, felteheted kérdéseidet, és természetesen mi is kíváncsian várjuk részletes bemutatkozásod.

5

Értékelés

Mutasd meg tudásod és preferenciáid

Egyes pozíciók esetén különböző teszteket használunk, hogy ezek segítségével felmérjük személyiségedet, kognitív képességeidet. Ezek segítenek nekünk megérteni a tanulási preferenciáidat, természetes erősségeidet és motivációidat. Előfordulhat az is, hogy egy esettanulmány elkészítését vagy szakmai tesztek kitöltését kérjük tőled. Az értékelés jellege és időzítése a megpályázott állástól függően változhat, erről mindig tájékoztatunk téged.

pipa

6

Utolsó interjú

Ismerd meg a csapatot

Meghívásunk az utolsó körös interjúra azt jelenti, hogy az összes eddigi szakaszban sikeresen szerepeltél. Itt lehetőséged van arra, hogy találkozz olyan jelenlegi kollégákkal, akikkel együtt fogsz dolgozni. Ez egy lehetőség, hogy te is megbizonyosodj arról, hogy szívesen dolgoznál a csapatunk tagjaként.

konfetti újabb

 

Ajánlat

Ideje ünnepelnünk!

Gratulálunk! Örülünk, hogy a Nestlé „Fészek” tagja leszel. Hamarosan megkapod a részletes ajánlatodat, illetve az útmutatást a belépési folyamat megkezdéséhez. Így zökkenőmentesen kezdhetsz az új pozíciódban.

konfetti újabb

Tippek

 • Végezz kutatást!
  Értsd meg, kik vagyunk és mit képviselünk! Ismerd meg közelebbről a számodra érdekes funkcionális területeinket és üzletágainkat.
 • Jelentkezés
  Igazítsd önéletrajzod a megpályázott munkakörhöz! Mutasd meg erősségeidet és eredményeidet, illetve részletezd, hogy ezek hogyan tesznek majd sikeressé a jövőbeli pozíciódban. Ha rendelkezel online közösségi profillal, győződj meg arról, hogy az naprakész és tükrözi a személyiséged.
 • Interjúzás
  Javasoljuk, hogy mindenképp egyeztess előzetes kérdéseidről a toborzóddal (Recruiter), hogy kényelmesen és magabiztosan érezd magad az interjúd során.
  Légy önmagad!
  Szeretnénk olyannak megismerni, amilyen vagy. Légy nyitott és őszinte.
  Határozd meg, mi jellemez téged
  Gondold át készségeidet és erősségeidet, valamint azt, hogy hogyan tudsz hozzájárulni a csapat sikereihez.
  Bízz magadban
  A legalkalmasabb jelentkezőt keressük. Ha úgy gondolod, hogy rendelkezel a szükséges tapasztalattal és készségekkel, akkor szeretnénk találkozni veled.

Kiválasztási folyamatunk pozíciótól és lokációtól függően eltérhet, de többnyire a leírtakhoz hasonló lépésekből áll.