Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Diósgyőri gyárunk

Diósgyőri gyárunk a Nestlé cégcsoport egyetlen, kizárólag üreges csokoládéfigurák gyártására specializálódott üzeme a világon.

A termékek kizárólag valódi csokoládéból készülnek és szem előtt tartjuk a vásárlók kiegyensúlyozott étrendjének támogatását: harmonizáltuk az egy adagos figurák súlyát, a több adagos csokoládék csomagolásán pedig bevezettük a javasolt adagolásra vonatkozó útmutatót.

2017-ben rekordmennyiségű, 4300 tonnányi késztermék készült, amelynek 88%-át exportáltuk 19 országba, többek között Kanadába és Szingapúrba.

 

Üzemünkben több mint 600 főt foglalkoztatunk. Együttműködünk egy megváltozott munkaképességű dolgozókat is foglalkoztató helyi céggel, amelyen keresztül 100 főnek biztosítunk munkát az üzemben csomagolási feladatokra.

2017 végéig 36 fő vett részt duális szakképzésünkben, melyet a tradicionális módszerekkel dolgozó, nyugdíjazás előtt álló édesipari szakmunkások utánpótlására és a fiatalok foglalkoztatásának elősegítésére indítottuk. 2020-ig 45 főre szeretnénk bővíteni a programban résztvevő fiatalok számát.

További érdekességeket a diósgyőri gyár működéséről kapcsolódó cikkünkben olvashatsz.