Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Híreink

News List
Jun 16, 2020
Ricoré receptúraváltás

Az azonnal oldódó kávé és cikória harmonikus kombinációjának köszönhetően mérsékelt koffeintartalmú terméket bárki fogyaszthatja, aki törekszik a kávéból történő koffein bevitele csökkentésére, így kismamák is fogyaszthatják. A folyamatosan változó fogyasztói és étkezési szokásokra válaszul a Nestlé a RICORÉ receptúráját is átalakította.

Vezető élelmiszeripari vállalatként a Nestlé folyamatosan követi a változó fogyasztói és étkezési szokásokat. A legújabb trendekkel lépést tartva úgy alakítjuk át termékkínálatunkat, hogy a legkorszerűbb táplálkozástudományi irányelveknek megfelelően a fogyasztóknak ízletesebb, természetesebb, tápanyagokban gazdagabb termékeket kínáljunk. Innovatív megoldásainkkal arra törekszünk, hogy ezek a szempontok ne csak az új termékek kifejlesztésekor, hanem a már meglévő termékek megújításakor is előtérbe kerüljenek.

Tetszett? Oszd meg másokkal!
Jun 12, 2020
Green recovery

A Nestlé csatlakozott ahhoz a több mint 150 multinacionális vállalathoz, mely arra ösztönzi a világ kormányait, hogy a COVID-19 utáni gazdasági segélyeket és helyreállítási lépéseket összehangolják a legfrissebb klímaváltozással kapcsolatos tudományos kutatások eredményeivel.

Read the full press release

Tetszett? Oszd meg másokkal!