Sort by
Sort by

A Nestlé a BEST TALENT PROGRAM különdíj első helyezettje

Első díjat nyertünk a Joint Venture Szövetség “Companies for the Future Award” eseményén, a legjobb vállalati tehetséggondozó program kategóriában.
A Nestlé a BEST TALENT PROGRAM különdíj első helyezettje

A közel 40 éves múltra visszatekintő Joint Venture Szövetség harmadik alkalommal rendezte meg nagyszabású, “Companies for the Future Award” Gálaeseményét, ahol összesen 6 kategóriában tüntette ki tagvállalatait. 

Dr. Fábián Ágnes, a JVSZ elnöke büszkén számolt be a Szövetség „Companies for the Future Award” kezdeményezésének fejlődéséről. „Célunk minél nagyobb láthatóságot teremteni és minél több területen díjazni a JVSZ tagvállalatait, így a 2021-ben megalapított „Companies for the Future Award” elismeréseink sorát az eddigi sikerek folytatásaként 2024-re tovább bővítettük.”

A nagyvállalati és a középvállalati fődíjak mellett, idén már 4 különdíj kategóriában lehetett pályázni a JVSZ „Companies for the Future Award” rangos elismerésére.

A különdíjak esetében azokat a vállalatokat díjazták, akik felelősséggel és tudatossággal alakítják hazai jelenlétüket, jelentős energiát fordítanak a magyar gazdaság versenyképességének növelésére, illetve képesek arra, hogy átfogó gazdasági szemléletben tekintsenek a tevékenységüket körülölelő ökoszisztémára.

A négy különdíj kategória közül A Nestlé a BEST TALENT PROGRAM, azaz a LEGJOBB VÁLLALATI TEHETSÉGGONDOZÓ PROGRAM kategóriájában nyert első díjat pályázatával, ami nagy büszkeség a számunkra. 

Ennél a kategóriánál olyan programok, kezdeményezések elismerése és kiemelése a cél, mellyel a pályázó cégek bemutatják, hogyan valósul meg a tehetségek felkarolása, a karrierút építése és a vezetőfejlesztés, melyek jó gyakorlatként és példaként szolgálhatnak, illetve pozitív hatással lehetnek a munkavállalók megtartására, ezáltal a vállalatok zavartalan működésére és a vállalati célok elérésére.

A példaértékű, jövőnkre is pozitív hatást gyakorló nagyvállalatoknak, valamint középvállalatoknak járó rangos elismeréseket az esemény fővédnöke, Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter adta át.

A Nemzetgazdasági Minisztérium és a Joint Venture Szövetség egyaránt kiemelkedő értéknek tartja a párbeszédet, a vállalkozások és a kormányzat közötti kommunikáció elősegítését, a Magyarországon működő vállalatok versenyképességének növelését, a vállalatok digitalizációs fejlődésének támogatását, a zöld és fenntartható működésre történő átállás segítését, az Európai Uniós programok még hatékonyabb felhasználásának elérését, a generációváltás szakmai és gazdasági támogatását, a tudásmegosztást a nagy-, közép- és kisvállalatok között, valamint az etikus üzleti kultúra megteremtése érdekében történő közös fellépést. Az együttműködés további elmélyítése érdekében a Nemzetgazdasági Minisztérium és a Joint Venture Szövetség több szakmai területen átívelő stratégiai partnerségi megállapodást írt alá.