Sort by
Sort by

Nestlé Babaételek

NESTLÉ babaételek: a kis pocak nagy igényeihez igazítva!

  • 1867 óta szülők generációi bíznak meg bennünk, és kínálják gyermekeiknek a Nestlé termékeit, hogy segítsék a kicsik kiegyensúlyozott táplálkozását.

    Egy kiskanál finomság, nagy kanál tápanyaggal: Nestlé babaételeink gondosan válogatott alapanyagait úgy állítottuk össze, hogy a babák fejlődésének különböző szakaszaihoz igazodjanak, mert nem mindegy, hogy mi kerül a legkisebb pocakokba.

    A csecsemők számára a legfontosabb és elsődleges tejalapú táplálék az anyatej. A hozzátáplálás megkezdésével továbbra is ügyelni kell a tejalapú ételek megfelelő mennyiségére az étrendben, mert a folyékony vagy pépes, puding állagú tejalapú ételek a baba egy éves koráig alapvető fontosságúak. A hozzátáplálás során az anyatej-kiegészítő tápszerek, tejpépek, 6-8 hónapos kortól pedig a babák számára kifejlesztett Yogolino bébidesszertek és babapudingok színesíthetik a baba étrendjét. 
    Nestlé Babaételek
Nestlé tej- és gabonapépek - Tápláló finomság a kis pocaknak

Tápláló és krémesen lágy állagú pépeink a babák számára megfelelő minőségű, válogatott gabonafélékből készülnek, a hatályos előírásoknak megfelelően tartósítószer és színezék hozzáadása nélkül.

Pépeink A-, C-, D-vitamin és cink tartalma hozzájárul gyermeked immunrendszerének megfelelő működéséhez. Egyes Nestlé tej- és gabonapépek Bifidus BL élőflórát is tartalmaznak, mely az anyatejjel táplált csecsemők emésztőrendszerében meglévőkhöz hasonló bifidobaktérium. 

Nestlé tej- és gabonapépek v2
Nestlé Pizsama Hami folyékony tejpépek – Tartalmas étkezés elalvás előtt
Nestlé Pizsama Hami

Kisbabád számára fontos a kiszámíthatóság, aminek alapja a napi rutin. A rendszeres esti altatási rutin pedig segít, hogy babád könnyebben megnyugodjon, ráhangolódjon az alvásra és ez által kipihenten ébredjen másnap.

A 6 hónapos kortól adható Nestlé Pizsama Hamik fogyasztásra kész, folyékony gabonás bébiételek, melyek segítségével fenntartható a pörgős, mégis meghitt esti menetrend és tartalmas étkezést biztosítanak babádnak elalvás előtt. A finom vacsi után pedig jöhet a jól megérdemelt pihenés. 

Nestlé poharas desszertek – Tejes élmény a legkisebbeknek is

Otthon, a játszótéren vagy utazás közben, a Nestlé 6 és 8 hónapos kortól adható babapudingok és bébidesszertek gyors és könnyű megoldást nyújthatnak, ha babád megéhezne.

Csupán egy kiskanálra van szükség, és már jöhet is az első falat. Gyártástechnológiájuknak köszönhetően hűtést nem igényelnek,  kíváló választás lehet tízóraira, uzsonnára vagy akár desszertnek is.

Nestlé poharas desszertek
Nestlé Kakaós ízesítő – Változatos íz kicsiknek és nagyoknak
Nestlé kakaós ízesítő

A Nestlé Kakaós ízesítő segítségével könnyedén és egyszerűen teheted változatossá babád számára a hétköznapi ízeket: a natúr tápszerek, gyerekitalok vagy nagyobb gyerekeknél a tehéntej ízesítésére is kiváló.

Tökéletes választás lehet a reggeli vagy esti közös kakaózáshoz.

A hozzátáplálás megkezdésére vonatkozóan kérdezd gyermekorvosod, védőnőd. A változatos és kiegyensúlyozott étrend, az egészséges életmód nélkülözhetetlen az egészség megőrzéséhez.

Tudj meg többet a Nestlé baba termékeiről Nestle baba oldalunkon