Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

NESTLÉ

NESTLÉ

NESTLÉ babaételek: a kis pocak nagy igényeihez igazítva!

A Nestlé babaételeket úgy állítottuk össze, hogy a babák fejlődési szakaszaiban az eltérő tápanyagigényekhez igazodjanak. A legfontosabb tejalapú táplálék az anyatej, a Nestlé babaételek pedig remek megoldást nyújtanak a felnőtt ételekre történő átszoktatáshoz, a hozzátáplálás részeként.

Nestlé tejpépek – Bifidusszal
Egyedülálló módon élőflórát tartalmazó tejpépeink  A-,C és D vitamin tartalmának köszönhetően hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez.

Nestlé Pizsama Hami folyékony tejpépek – Tartalmas étkezés elalvás előtt
Gabonatartalmának köszönhetően tartalmas étkezést biztosíthat gyermekünknek elalvás előtt, hogy az éhség miatt ne ébredjen fel. Vas és kalciumtartalma mellett nagy előnye még, hogy praktikus csomagolásban kapható, hűtést sem igényel.

Nestlé Baby Desszertek és Yogók - Tejes élmény a legkisebbeknek is
Tejben gazdag  babapudingjaink és yogoink kíválóak a köztes étkezések biztosítására. Kalciumot, cinket és magnéziumot tartalmaznak, hűtést nem igényelnek, így bárhol és bármikor fogyaszthatóak.

Nestlé Junior italok – Svájci tejjel
A 10 féle vitaminnal, vassal, kalciummal és cinkkel dúsított  tejitalok  svájci tejből készülnek, a natúr íz mellett finom vaníliás változatban is kaphatóak! Mutass gyermekednek egy újabb ízt a tejitalba keverhető  Nestlé Junior Kakakós Ízesítővel!

Tudj meg többet a Nestlé baba termékeiről a www.nestlebaba.hu weboldalon!