Sort by
Sort by

Nestlé Babaételek

NESTLÉ babaételek: a kis pocak nagy igényeihez igazítva!

  • 1867 óta szülők generációi bíznak meg bennünk, és kínálják gyermekeiknek a Nestlé termékeit, hogy segítsék a kicsik kiegyensúlyozott táplálkozását.

    Egy kiskanál finomság, nagy kanál tápanyaggal: Nestlé babaételeink gondosan válogatott alapanyagait úgy állítottuk össze, hogy a babák fejlődésének különböző szakaszaihoz igazodjanak, mert nem mindegy, hogy mi kerül a legkisebb pocakokba.

    A csecsemők számára a legfontosabb és elsődleges tejalapú táplálék az anyatej. A hozzátáplálás megkezdésével továbbra is ügyelni kell a tejalapú ételek megfelelő mennyiségére az étrendben, mert a folyékony vagy pépes, puding állagú tejalapú ételek a baba egy éves koráig alapvető fontosságúak. A hozzátáplálás során az anyatej-kiegészítő tápszerek, tejpépek, Yogolino bébidesszertek és babapudingok, melyek kifejezetten a csecsemők számára, igényeiknek megfelelően lettek kifejlesztett, színesíthetik a baba étrendjét.
    Nestlé Babaételek

Nestlé tej- és gabonapépek - Tápláló finomság a kis pocaknak

Nestlé tej- és gabonapépek 2023

Tápláló és krémesen lágy állagú pépeink a babák számára megfelelő minőségű, válogatott gabonafélékből készülnek, a hatályos előírásoknak megfelelően.

Tej- és gabonapépeink vitamin és ásványi anyag tartalmukkal hozzájárulnak a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz. A bennük található D-vitamin hozzájárul a gyermekek immunrendszerének megfelelő működéséhez. A gyermekek csontjainak megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez szükség van kalciumra és D-vitaminra. A jód elősegíti a gyermekek megfelelő növekedését. A Nestlé tej- és gabonapépek minden adagja biztosítja babád számára a napi javasolt vasbevitel legalább 50%-át. A vas elősegíti a gyermekek kognitív képességének fejlődését. A változatos és kiegyensúlyozott étrend, az egészséges életmód nélkülözhetetlen az egészség megőrzéséhez.

Első kanalas, gluténmentes tejberizspépeinket a legkisebbek egyedi igényeire szabva fejlesztettük ki, hogy megkönnyítse az első pépes falatokkal való ismerkedést. A rizs a napfényes Olaszországból és Spanyolországból származik, amit kaliszi malmunkban őrlünk, vitaminkomplex és ásványi anyagok hozzáadása mellett. Vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaznak az immunitás érdekében. Az A-* és C-vitamin, valamint a cink és a vas hozzájárulnak a gyermekek immunrendszerének megfelelő működéséhez. Tejberizspépeink minden adagja biztosítja a babád számára a nap javasolt vasbevitel legalább 58%-át. A változatos és kiegyensúlyozott étrend, az egészséges életmód nélkülözhetetlen az egészség megőrzéséhez.

*Az előírásoknak megfelelően.

Nestlé Pizsama Hami folyékony tejpépek – Tartalmas étkezés elalvás előtt

Nestlé Pizsama hami 2023

Kisbabád számára fontos a kiszámíthatóság, aminek alapja a napi rutin. A rendszeres és következetes esti altatási rutin pedig segít, hogy babád könnyebben megnyugodjon, ráhangolódjon az alvásra és ez által kipihenten ébredjen másnap.

A 6 hónapos kortól adható Nestlé Pizsama Hamik fogyasztásra kész, folyékony gabonás bébiételek, melyek segítségével fenntartható a pörgős, mégis meghitt esti menetrend és tartalmas étkezést biztosítanak babádnak elalvás előtt. A finom vacsi után pedig jöhet a jól megérdemelt pihenés.

Nestlé poharas desszertek – Tejes élmény a legkisebbeknek is

Otthon, a játszótéren vagy utazás közben, a Nestlé 6 és 8 hónapos kortól adható babapudingok és bébidesszertek gyors és könnyű megoldást nyújthatnak, ha babád megéhezne.

Csupán egy kiskanálra van szükség, és már jöhet is az első falat. Gyártástechnológiájuknak köszönhetően hűtést nem igényelnek, kiváló választás lehet tízóraira, uzsonnára vagy akár desszertnek is.

Nestlé Kakaós ízesítő és Babakeksz 2023

Nestlé Kakaós ízesítő és Babakeksz

Nestlé Kakaós ízesítő és Babakeksz 2023

A Nestlé Kakaós ízesítő segítségével könnyedén és egyszerűen teheted változatossá babád számára a hétköznapi ízeket: a natúr tápszerek, gyerekitalok vagy nagyobb gyerekeknél a tehéntej ízesítésére is kiváló. Tökéletes választás lehet a reggeli vagy esti közös kakaózáshoz.

A 6 vagy 9 hónapos kortól adható Nestlé Babakeksz finom és tápláló harapnivaló gyermeked számára. 4 értékes vitamint, kalciumot* és vasat tartalmaz. A változatos és kiegyensúlyozott étrend, az egészséges életmód nélkülözhetetlen az egészség megőrzéséhez.

*Az előírásoknak megfelelően minden tejes babakeksz tartalmaz B1-vitamint és kalciumot.

A hozzátáplálás megkezdésére vonatkozóan kérdezd gyermekorvosod, védőnőd. A változatos és kiegyensúlyozott étrend, az egészséges életmód nélkülözhetetlen az egészség megőrzéséhez.

Tudj meg többet a Nestlé baba termékeiről Nestle baba oldalunkon