Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vendéglátóipari termékek

További információkért látogassa meg megújult honlapunkat: www.nestleprofessional.hu 

Amennyiben kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal alábbi elérhetőségeinken: 

Tel: +36 80 442 881
E-mail: [email protected]

Mint a világ legnagyobb élelmiszergyártó cégének része, a Nestlé Professional jelentős ismerettel bír az Ön és az Ön vásárlóinak igényeiről, és arról, hogy Ön hogyan érheti el üzletének profitábilis növekedését.

A Nestlé Professional magas minőségű gasztronómiai és italmegoldásokat kínál több márkanév égisze alatt operátorok és fogyasztók számára. Vásárlóink biztosak lehetnek a finom ízben, megfelelő összetételben és a termékek kényelmi értékében. Márkáink egy kis ötletet és bizalmat visznek életébe, hogy arra fókuszálhasson, ami igazán fontos. Profitábilis étel- és italmegoldásokat szállítunk, melyek segítségével vendégei mindig visszatérnek Önhöz.

Kávészolgáltatás

A Nestlé Professional italmegoldásai változatosságot, széles választékot, nagyszerű ízt és folyamatos magas minőséget kínálnak. A világ elsőszámú kávéforgalmazójaként a Nestlé Professional kávéautomatái a legmagasabb minőségű alapanyagokkal együtt biztosítják vevői elégedettségét.

Az egységes márkakommunikáció és minőség fenntartása érdekében a kávészolgáltatáshoz elengedhetetlen kiegészítőket is kínálunk.

Legyen az kis asztali vagy nagy álló automata, nálunk megtalálja, amit keres. Válasszon kávé automatáink közül és tudjon meg többet üzleti modellünkről!

Gasztronómia

1883-ban Julius Magginak volt egy álma. Egy álma arról, hogy egy olyan élelmiszert alkosson, mely finom, tápláló és mindenki számára elérhető. Ez az álom valóra vált egy márkanév alatt, mely az ő nevét viseli. Azóta kínálatunk kiegészült olyan megbízható és közkedvelt, magas minőséget képviselő márkacsaládokkal, mint például a THOMY, vagy épp a Chef. Az egész világon a séfek célja és igénye: hogy a vevőik elégedettek legyenek, hogy ne legyen álmatlan éjszakájuk a készített ételek, felhasznált alapanyagok és választott márkák miatt.

Ezen márkák kielégítik a séfek igényeit mind a felhasználás mikéntjében, mind az eredményt, a készételt illetőleg. A professzionális környezetben termékeink egyet jelentenek egy finom étel élményével. Kínálatunkban számos levest, ételízesítőt, levesbetétet, mártás alapot, köretet illetve szószokat és fixeket talál. Széles termékválasztékunk tagjai időt és energiát spórolnak az elfoglalt élelmezésvezetőnek és chefnek miközben elbűvöli a vendéget ízével, zamatával és sokszínűségével.