Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Csecsemőtáplálás

Tájékoztatás 
a SINLAC Rizs és szentjánoskenyérmag alapú pép Bifidusszal 650 g egy gyártási tételének kereskedelmi forgalomból való kivonásáról

Termékeink biztonsága és minősége elsődleges számunkra, célunk, hogy a legmagasabb minőségű termékeket biztosítsuk fogyasztóink számára.

Ezúton tájékoztatjuk fogyasztóinkat, hogy a SINLAC Rizs és szentjánoskenyérmag alapú pép Bifidusszal 650g 02850291R tételszámú, 2021 novemberi lejáratú termékünket önkéntesen kivontuk a kereskedelmi forgalomból. 

Kérjük, hogy az érintett termékeket ne fogyasszák el! A termék teljes vételárát – blokk hiányában is – a vásárlás helyén visszatérítik fogyasztóinknak.

A termék ezen tételének forgalomból való kivonása mellett elővigyázatossági okokból döntöttünk, tekintettel arra, hogy annak kadmium tartalma kismértékben meghaladja több európai országban, a termékre ott irányadó jogszabályokban meghatározott mértéket. A termék fogyasztása azonban nem jelent közvetlen veszélyt az egészségre.

A forgalomból való kivonás a SINLAC Rizs és szentjánoskenyérmag alapú pép Bifidusszal 650g termék más gyártási tételeit nem érinti.

 

Az anyatej fehérje titka

Miért fontosak a fehérjék kisbabád fejlődéséhez?

Kisbabád optimális növekedése és fejlődése több mint ötven makro és mikro tápanyag bevitelének és fogyasztásának függvénye. Ezek közül messze a fehérjék a legfontosabbak. A fehérjék alkotják az emberi szervezet sejtállományának több mint felét, ezen felül pedig sokrétű biológiai funkciókat látnak el, tehát ők az emberi test építőkövei. Fontos ezért odafigyelni arra, hogy kisbabád milyen mennyiségben és minőségben jut hozzá ehhez a különleges tápanyaghoz.

Egészséges kezdet, egészséges élet

Csodálatos élmény anyává válni, ám óriási felelősség is, hiszen kisbabád már az első perctől kezdve számít Rád.

Mindaz, hogy hogyan és mivel táplálod gyermeked - de még az is, hogy a terhességed alatt mit eszel – meghatározza azt, hogy csöppséged hogyan fog nőni és fejlődni, sőt jövőbeni egészségére is hatással van.
 
Henri Nestlé gyógyszerész 1867-ben fejlesztette ki az első anyatej-helyettesítő tápszert olyan anyák számára, akik nem tudták szoptatni csecsemőjüket, és ezzel megmentette egy környékbeli koraszülött csecsemő életét. Mi a Nestlénél  azóta  is  számos szakemberrel és szakmai szervezettel dolgozunk együtt azon, hogy megbízható információt, tanácsokat adjunk Neked a csecsemőtáplálás terén, segítve ezzel, hogy egy Egészséges kezdettel megalapozd gyermeked egészséges életét.

További információ:  www.nestlebaba.hu 

A WHO kizárólagos szoptatást javasol a csecsemő 6 hónapos koráig

A Nestlé, követve a WHO javaslatát, teljes mértékben támogatja a kizárólagos szoptatás fenntartását a baba 6 hónapos koráig, illetve a hozzátáplálás megkezdését a szoptatás fenntartása mellett, a gyermekorvos, vagy más egészségügyi szakember tanácsának megfelelően.