Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

SMARTIES

Smarties ikon
Smarties mikulás kicsi
Új formavilágú csokimikulás lesz az ünnepi szezon sztárja

Novembertől elérhetők teljesen egyedi külsejű, új ünnepi SMARTIES termékeink.

Ikonikus szivárványszínű édességünk új formavilágot kap, és drazsé alakú télapós, valamint pingvines csokiformákba töltve kerül a boltok polcaira. A különleges megjelenésű figurák egyesítik magukban a SMARTIES drazsékra jellemző kreativitást és játékosságot, valamint a már megszokott magas minőséget.  

A termékek többféle színben és méretben kaphatók, a nagyméretű csokimikulástól kezdve a 18,5 grammos pingvinekig. Megvásárolhatók egyesével, ajándékzsákban, multipackben vagy adventi kalendárium formájában is.

A termékcsomagoláson tápanyagösszetételi- és adagolási információt is elhelyeztünk, hogy ezzel is segítsünk a tudatos döntések meghozatalában. 

Smarties pingvin kicsi
Smarties ünnepi figurák

SMARTIES drazsék

 

termek_smarties.jpg

A színes SMARTIES drazsék tele finom tejcsokoládéval a gyerekek nagy kedvencei, hiszen az élénk színek, a játékos csomagolás az édesség élvezetén túl még vidámságot is hoznak a mindennapokba. A SMARTIES drazsék úgy varázsolnak színes világot a gyermekeknek, hogy nem tartalmaznak mesterséges színezékeket. Növényi kivonatok felhasználásával nyerik el a pompázó szivárványszíneiket.
A csörgő drazsékat nemcsak tubusban, hanem különböző formájú csokoládé figurákba töltve is megtalálhatjuk.

Varázsolj színesebb világot!