Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ismerd meg a Nestlé magyarországi működését!

A Nestlé több mint 150 éve van jelen a világon, és a jövő generációiról való gondoskodás már a kezdetektől a vállalat DNS-ének része.

Magyarországon 27 éve működünk, jelenleg a legnagyobb svájci befektetőként és munkáltatóként. Felelősségünk mértékét jól érzékelteti, hogy a Nestlé márkái tízből kilenc magyar háztartásban megtalálhatók, és regionális gyártókapacitásainknak köszönhetően 2017-ben volumenben 15-ször annyi árut exportáltunk, mint amennyit behoztunk az országba.

A világ legnagyobb élelmiszeripari vállalataként a kiváló minőségre, a biztonságra, legkorszerűbb táplálkozástudományi kutatásokra alapozott működésünk feltétele, hogy az aktuális társadalmi kihívásokra is igyekszünk érdemi válaszokat adni, alkalmazkodni a jelenlegi és jövőbeli fogyasztóink, partnereink, a munkatársaink, beszállítóink és környezetünk folyamatosan változó igényeihez.

Hisszük, hogy sikerünk és hosszú távú eredményességünk alapja, ha a tevékenységünkkel a minket körülvevők jólétét és jóllétét is biztosítjuk, velük együttműködve.