Sort by
Sort by

A Közös Értékteremtés (CSV) a Nestlé üzleti tevékenységének egyik alappillére. Meggyőződésünk, hogy vállalatunk csak akkor lehet hosszú távon sikeres, ha nem csak részvényeseink, de az egész társadalom számára értéket tud teremteni. Tevékenységünknek és termékeinknek úgy kell hozzájárulniuk a Nestlé folyamatos sikeréhez, hogy közben pozitív hatást gyakorolnak az egész társadalomra.
 

A Közös Értékteremtés indokoltsága


A Közös Értékteremtés lényege, hogy míg hosszú távon fenntartható értéket teremtünk részvényeseink számára, társadalmi problémák megoldásán is dolgozunk. Azon vállalatok erőfeszítései, melyek közös értéket teremtenek a társadalomban, arról tanúskodnak, hogy az üzleti folyamatok jó ügyek szolgálatába állíthatók. 

Három, egymással összefüggő területre – az egyénekre és családokra, akik bizalmat szavaznak termékeinknek és márkáinknak, a közösségekre, amelyekben jelen vagyunk, és bolygónkra – összpontosítjuk ez irányú tevékenységünket. A Nestlénél azon dolgozunk, hogy feltárjuk az ételekben rejlő erőt és ezáltal generációk életminőségét tegyük jobbá.

Hosszú távú célkitűzéseink a következők:
 


Our impact areas

AZ EGYÉNEKÉRT ÉS CSALÁDOKÉRT

Célunk, hogy
50 millió
gyermek egészségesebb életéhez járuljunk hozzá.

A KÖZÖSSÉGEKÉRT

2030-ra globálisan
30 millió
üzleti tevékenységünkhöz közvetlenül kapcsolódó közösség megélhetésén szeretnénk javítani.

A BOLYGÓNKÉRT

2030-ig igyekszünk
Teljesen
kiküszöbölni tevékenységünk valamennyi környezeti hatását.

 

Közös értékteremtés összefoglalóink

E célkitűzések megvalósítása érdekében egy sor nyilvános vállalást tettünk, melyeket tevékenységünk minden területén megvalósítunk, az eredményekről pedig évente beszámolunk.

Külön hangsúlyt fektetünk azokra a vállalásokra, melyek a gyerekek egészségesebb életmódját segítik elő, gazdasági lehetőségekhez juttatják a fiatalokat, valamint megóvják vízkészleteinket. Ugyanilyen határozottan lépünk fel a műanyagszennyezés jelentette kihívásokkal szemben, és fontos lépéseket teszünk azért, hogy tevékenységünk szénsemlegessé váljon.

Kattints Legfrissebb Közös Értékteremtés összefoglalónkra, és ismerd meg részletesen tevékenységünket!