Sort by
Sort by

Szerencsi gyárunk

A szerencsi gyár számokban

A Nestlé az előző években összesen 9 milliárd forint értékű beruházást hajtott végre a térségben, amelynek közel 80 százalékát a szerencsi üzemre fordította. A folyamatos fejlesztéseknek és modernizációnak köszönhetően a szerencsi gyár:

  • több mint 500 kolléga közreműködésével
  • jelenleg közel 40 000 tonna terméket állít elő,
  • melynek 85 százaléka exportra készül.
  • Az itt készült termékek 24 országban kaphatók, még Kanadában, illetve Trinidad és Tobago szigetein is.
Szerencs termékek
Szerencs termékek
Szerencs termékek

Regionális érzékszervi labor 

A gyár minőségbiztosítási vizsgáló laborja mellett a szerencsi üzemben található érzékszervi laboratórium az instant italporok kategóriában a Nestlé közép-kelet-európai régiójának érzékszervi vizsgáló központja.

Itt független bírálók képzett csoportja a termékfejlesztéshez, illetve a termékek minőségéhez kapcsolódva végez vizsgálatokat, melyek során objektív módon kell a mintákat összehasonlítaniuk. Az érzékszervi labor nem csak Magyarországon bír jelentőséggel, hiszen a Nestlé piacokon sem általános jelenség a saját érzékszervi labor működtetése.

A labor elsősorban Magyarországról, Csehországból, Szlovákiából, Lengyelországból, Romániából, valamint a balti államokból kap megrendeléseket az instant kávé és kávékeverék, illetve instant kakaó italporok termékkategóriájában.

Szerencsen működik a Nestlé közép-kelet-európai régiójának érzékszervi vizsgáló központja az instant italporok kategóriában.

Beszállítóink

A szerencsi gyárunkban felhasznált cukor meghatározó részben magyar beszállítóktól érkezik. A kiváló minőségű hazai mezőgazdasági alapanyagoknak és szigorúan ellenőrzött, auditált folyamatoknak köszönhetően ezek a vállalkozások részesei a Nestlé európai beszállítói körének is.

 

TUDJ MEG TÖBBET, NÉZD MEG VIDEÓINKAT!

Szerencsi gyárunk > Components > First column
Szerencsi gyárunk > Components > Second column