Sort by
Sort by

Szerencsi gyárunk

Szerencs termékek

 

A szerencsi üzem közel 30 éve, 1991 óta tartozik cégcsoportunkhoz, és évek óta ez a gyár a Nestlé közép-európai regionális kávé- és kakaóitalpor gyártó és -töltő üzeme, amely közel 30 országot lát el itt készülő termékekkel. 

Itt készül többek között 20 ország piacára Nesquik OptiStart termékünk, illetve Szerencsen fejlesztettük ki 2002-ben a Nescafé 3in1 termékeket az európai piac számára, melyeket azóta is itt gyártunk. 

A szerencsi gyár számokban

  • Az elmúlt években 5,5 milliárd forintnyi beruházást valósítottunk meg az üzemben.
  • Több mint 500 kollégát foglalkoztatunk.
  • 2018-ban több mint 32 000 tonna készterméket állítottunk itt elő, melynek 80%-a exportra készül.
  • Itt készült termékeink 24 országban kaphatók, még Kanadában, illetve Trinidad és Tobago szigetein is.
     
Szerencs montázs

Regionális érzékszervi labor 

A gyár minőségbiztosítási vizsgáló laborja mellett a szerencsi üzemben található érzékszervi laboratórium az instant italporok kategóriában a Nestlé közép-kelet-európai régiójának érzékszervi vizsgáló központja.

Itt független bírálók képzett csoportja a termékfejlesztéshez, illetve a termékek minőségéhez kapcsolódva végez vizsgálatokat, melyek során objektív módon kell a mintákat összehasonlítaniuk. Az érzékszervi labor nem csak Magyarországon bír jelentőséggel, hiszen a Nestlé piacokon sem általános jelenség a saját érzékszervi labor működtetése.

A labor elsősorban Magyarországról, Csehországból, Szlovákiából, Lengyelországból, Romániából, valamint a balti államokból kap megrendeléseket az instant kávé és kávékeverék, illetve instant kakaó italporok termékkategóriájában.

Szerencsen működik a Nestlé közép-kelet-európai régiójának érzékszervi vizsgáló központja az instant italporok kategóriában.

Beszállítóink

A szerencsi gyárunkban felhasznált cukor meghatározó részben magyar beszállítóktól érkezik. A kiváló minőségű hazai mezőgazdasági alapanyagoknak és szigorúan ellenőrzött, auditált folyamatoknak köszönhetően ezek a vállalkozások részesei a Nestlé európai beszállítói körének is.

 

TUDJ MEG TÖBBET, NÉZD MEG VIDEÓINKAT!