Sort by
Sort by

Értékeink és tudományos hátterünnk

Közös értékteremtés

A közös értékteremtés a Nestlé üzleti tevékenységének alapelve. Lényege az értékteremtés nemcsak cégünk, hanem az egész társadalom számára.

A Nestlé Health Science olyan táplálkozási megoldásokat kínál, amelyek a betegségek dietetikai kezelését szolgálják, pozitívan hatnak a páciensek tüneteire, ezzel javítva életminőségüket.
A Nestlé Health Science elkötelezett az egészségügyi ellátás költségeinek csökkentésében is. Ezen túlmenően olyan, tudományosan megalapozott táplálkozási terápiák kifejlesztésén dolgozunk, amelyek segítenek javítani a kezelések hatékonyságát és a betegekkel való együttműködést.  
A témáról bővebben itt olvashat: http://www.nestle.com/csv

 

Nestlé Egészségtudományi Intézet - Nestlé Institute of Health Sciences

 

2011-ben alapítottuk a svájci Lausanne-ban található Nestlé Institute of Health Sciences intézetet, mely cégünk kiemelt kutatási partnere küldetésének teljesítésében.
Az intézet tudományos alapokon vizsgálja a táplálkozás és az egészség kapcsolatát, ami a jövőben teljesen megváltoztathatja az egészségügy jelenlegi gyakorlatát és folyamatait.

A legújabb kutatási eljárások a klinikai vizsgálatokból és genetikai kutatásokból származó, óriási adatmennyiség kiterjedt elemzését teszik lehetővé, hogy így tudjunk pontos betekintést nyerni a betegségek kiváltó okaiba.

További információt a Nestlé Institute of Health Sciences intézetről itt talál: http://www.nestleinstitutehealthsciences.com/

 

Nestlé Táplálkozási Intézet - Nestlé Nutrition Institute

 

A szintén svájci székhelyű Nestlé Nutrition Institute táplálkozási intézet (NNI) azért jött létre, hogy a legújabb, tudományosan megalapozott információkat elérhetővé tegye a szakértők, a tudományos közösség és a táplálkozástudománnyal foglalkozó szervezetek számára.

Az NNI a lehetőségek széles skáláját kínálja:

  • Medline indexelt kiadványsorozat,
  • tudományos ösztöndíjak,
  • táplálkozási tanfolyamok,
  • folyamatos orvosi képzés (e-learningen keresztül),
  • gyakorlati eszközök,
  • tudományos műhelyek,
  • műholdas szimpóziumok.

Több mint 3000 kiadvány, és 400 online konferencia anyaga érhető el – az orvosok számára – ingyenesen a Nestlé Nutrition Institute weboldalán.

A tudományos ismeretek megosztásával az NNI az emberek életminőségének javítását szeretné ösztönözni a világ minden táján.

További információt a Nestlé Nutrition Institute intézetről itt talál: http://www.nestlenutrition-institute.org/

 

Vitaflo In Association (VIA)

A Nestlé Health Science csoport tagvállalata a Vitaflo speciális, klinikai tápszerek gyártója, táplálásterápiás megoldásokat kínál világszerte anyagcsere-, vese betegségek, ketogén diéta, és betegség miatti alultápláltság esetére.

Annak érdekében, hogy az egyes rendellenességek esetében korszerű, és a betegek igényeihez messzemenőkig igazodó módon támogassuk a gyógyulási folyamatot, szoros együttműködésben dolgozunk egészségügyi szakemberekkel a világ minden táján a Vitaflo In Association-ön (VIA) keresztül. A VIA nemzetközi kezdeményezésünk keretében lehetőséget biztosítunk az egészségügyi szakembereknek a széles körű tapasztalatcserére, illetve esettanulmányokkal, oktató videókkal és termékhasználatot segítő anyagokkal járulunk hozzá a hatékony táplálásterápia megvalósításához.
https://www.nestlehealthscience.com/vitaflo/via-registration