Sort by
Sort by

Fedezd fel a tökéletes kávét minden pillanathoz!

Választásoddal te is hozzájárulhatsz a helyi termelők és a fenntartható gazdálkodás támogatásához.

Kávémárkáink

Kattints a logókra és tudj meg többet!

A kávé jövője

A világ legnagyobb kávémárkáinak forgalmazójaként minden tevékenységünk központjában az innováció áll.

A világ három legikonikusabb kávémárkája – a Nescafé, a Nespresso és a Starbucks – révén különleges élményt kínálunk a kávé szerelmeseinek, fenntarthatósági programjainkkal pedig szeretnénk pozitív környezeti és társadalmi hatást gyakorolni.

Izgalmas és innovatív portfóliónk központjában az egyedi ízvilág és a minőség áll, miközben szem előtt tartjuk a kávétermesztés hosszútávú fenntarthatóságát is.

Nestlé kávé élmény
Kávémárkák Nestlé
Fenntartható kávézás Nestlé
Fenntartható kávézás Nestlé
Fenntartható kávézás Nestlé
Nescafé plan 2030

Ismerd meg a kávéhoz kapcsolódó lépéseinket

Nyomonkövethető kávébeszerzés Nyomonkövethető kávébeszerzés
A kávé a világ kedvenc itala, amiből naponta több milliárd csészével fogyasztunk szerte a világon. Ahhoz, hogy megóvjuk a kávé jövőjét, fokoznunk kell a felelős gazdálkodási és beszerzési gyakorlatok alkalmazását.

Kávétermesztő farmerek támogatása Nestlé Kávétermesztő farmerek támogatása Nestlé
A kávé egyeseknek a reggeli ébresztő, másoknak az életet, a megélhetést jelenti. Ezért is elengedhetetlen, hogy támogassuk azokat, akiknek a reggeli kávénkat köszönhetjük.

Kávéfajták nemesítése Nestlé Kávéfajták nemesítése Nestlé
Az éghajlatváltozás miatt csökken a kávétermesztésre alkalmas termőterületek száma, a vízhiány pedig jelentősen csökkenti a terméshozamot. A Nestlé növénykutatói alacsony széndioxid-kibocsátású, szárazságtűrő kávéfajta nemesítésén dolgoznak.

Kávé talajmegújító gyakorlatok Nestlé Kávé talajmegújító gyakorlatok Nestlé
A Nescafé Terv 2030 programban megfogalmaztuk a következő évtizedekre vonatkozó fenntarthatósági céljainkat, melynek részeként növeljük a kávéfarmok terméshozamát és a gazdálkodók életszínvonalát, miközben csökkentjük a kávétermeléssel járó szén-dioxid kibocsátást az érintett területeken.