Sort results by
Sort results by

Kávé

A kávéházi élményt a világ legnépszerűbb márkái segítségével hozzuk el fogyasztóink otthonába. Termékeink széles választékával biztosítjuk, hogy mindenki találjon ízlésének és az alkalomnak megfelelő kávét.

Az innováció és a fenntartható fejlődés már egészen a kezdetektől a NESCAFÉ alapértékei közé tartozik. Az 1930-as években fejlesztettük ki első azonnal oldódó kávéinkat azért, hogy konzerváljuk a Wall Street összeomlása miatt felhalmazódott brazíliai kávé készleteket. 

Örökségünkre büszkék vagyunk és hozzá hűen azóta is kitartóan támogatjuk kávétermelőinket.

Újdonságaink

Új időszámítás kezdődik a kávé szerelmesei számára, ugyanis Magyarországon is elérhetők a STARBUCKS at Home termékek.

Szemes pörkölt kávék, illetve kapszulás verziók is elérhetők a boltok polcain, utóbbiak NESPRESSO és NESCAFÉ DOLCE GUSTO kávégépekkel kompatibilis formában. Így teljesen mindegy, hogy valaki a hagyományos főzős kávé, az egy gombnyomásos gépes, vagy akár az itthon is egyre népszerűbb french press stílust preferálja, biztosan megtalálja a kedvencét. A kínálat minden termékének a megszokott magas minőségű, etikus kereskedelemből származó, 100%-ban arabica kávé az alapja, az ízvilág pedig a három a különböző pörkölésnek megfelelően változhat, ezzel kedvezve az eltérő típusok kedvelőinek.