Sort by
Sort by

Közös kampányban támogatta a Purina Magyarország és a Kifli.hu a HEROSZ-t

Az Állatok Világnapja alkalmából a Purina Magyarország a Kifli.hu-val közös támogatási kampányt indított a HEROSZ Állatotthon javára.
A Purina és a Kifli.hu közös kampánya a HEROSZ Állatotthon javára

A menhelylátogatással egybekötött ünnepélyen A PURINA Magyarország részéről Hanzel Lajos, igazgató, a Kifli.hu-tól pedig Nagy Dávid, Comunity Manager adta át a támogatás összegét. 

Az Állatok Világnapja alkalmából indított egy hetes kampányidőszakban a Kifli.hu-n keresztül vásárolt Purina termékek után a Purina Magyarország termékenként 100 Ft támogatással kötelezte el magát az egyesület felé. A kampányidőszak alatt 2062 terméket értékesítettek az online élelmiszerkereskedő oldalán, a Purina részéről érkezett támogatást, a Kifli.hu további 300.000 Forinttal egészítette ki. Az 506.200 Ft közös támogatást november 2-án kapta meg a HEROSZ Állatotthon.

Szívügyemnek tekintem a menhelyen gondozott kisállatok sorsát, hiszen én is innen fogadtam örökbe kedvencem, Tapit. A Purina Magyarország és a HEROSZ már 10 éve működik együtt, a budafoki állatotthon teljes kutya-és macskaeledel szükségletét mi biztosítjuk,2020-ban pedig további 250.000 adag állateledelt osztottunk szét az ország menhelyei között, ezzel biztosítva kb. 680 kutya és macska megfelelő táplálását. Az eledeleken felül a működési költségekelőteremtése is kihívást jelent a menhelyek számára, ezért is vettünk részt örömmel a Kifli.hu-val közös aktivitásban. Támogatásunkkal hozzá tudunk járulni ahhoz, hogy a menhelyen gondozott kisállatok minél jobb körülmények között várhassák a tökéletes gazdi érkezését.” - mondta Hanzel Lajos, a Purina Magyarország igazgatója.

Szívesen támogattuk ezt a kampányt, hiszen túl azon, hogy az állatoknak segítünk vele, hozzájárulhatunk a menhelyent dolgozók napi életének megkönnyítéséhez, emelletta vásárlóink figyelmét is felhívtuk a HEROSZ Állatotthonra. Köszönjük Hanzel Lajosnak és a Purina Magyarországnak az együttműködést.” - tette hozzá Klekner Péter, a Kifli.hu ügyvezető igazgatója.