Sort by
Sort by

Innovációs díjat kapott növényi alapú Garden Gourmet VUNA termékünk

Óriási büszkeség számunkra, hogy növényi alapú Garden Gourmet VUNA termékünk első helyezést nyert közép-kelet Európa legnagyobb nemzetközi élelmiszeripari és HoReCa szakkiállításán, a Sirha Budapesten megrendezett Innovációs Termékverseny Food kategóriájában.

Garden Gourmet Vuna Innovációs díj 2024

A Garden Gourmet VUNA nagyszerű vegán alternatíva azoknak, akik a valódi tonhal élményt keresik, ugyanakkor előnyben részesítik a növényi alapú fogásokat. 

A Garden Gourmet-nál célunk olyan, az egészségtudatos életmódba és kiegyensúlyozott étrendbe beilleszthető termékek fejlesztése, amelyek remek alternatívát kínálnak a flexiteriánus, vegetáriánus és vegán étrend követőinek, akár a rohanós hétköznapokra is. 

A termékcsaládba tartozó növényi burgerek, grillezett falatkák, zöldséggolyók és egyéb finomságok többsége szójából és búzagluténből készül, ebből adódóan hozzájárulnak a napi fehérje- és rostbevitelhez. 

Mivel az élelmiszertermelés állati eredetű termékekhez köthető széndioxidkibocsátása (beleértve a takarmánynövények termesztését) duplája a növényi alapúhoz kapcsolódónak, a Garden Gourmet azoknak is valós alternatíva, akik fenntarthatósági megfontolásokból szeretnék átalakítani táplálkozási szokásaikat. 

Díjnyertes Vuna termékünk Magyarországon a HoReCa szektorban működő partnereink számára elérhető Nestlé Professional Üzletágunkon keresztül. 

Kiskereskedelmi partnereinknél elérhető Garden Gourmet termékkínálatunkról itt tájékozódhat: https://www.gardengourmet.hu/

Garden Gourmet VUNA termékünk első helyezést nyert a Sirha Budapesten megrendezett Innovációs Termékverseny Food kategóriájában.