Sort by
Sort by

"Legjobb innováció 2023" díjat kapott növényi alapú Garden Gourmet Vuna termékünk

Minden évben olyan termékek kapják az Év Innovációja elismerést, melyek kategóriájukban meghatározó újdonságtartalommal bírnak.
"Legjobb innováció 2023" díjat kapott növényi alapú Garden Gourmet Vuna termékünk

A Trade magazin Inno d'Or – Év Innovációja kezdeményezése az innovációs trendekhez illeszkedő, jól meghatározható igényekre reflektáló, értékteremtő és előremutató termékfejlesztéseket díjazza.

Az újdonságokat a szakmai zsűri öt szempont – innováció, trend, piaci előny, időszakos eredmény, piaci esély – alapján értékeli.
 
A pályázatok élelmiszer, ital, kozmetika, vegyi áru, szolgáltatás, csomagolás főkategóriákban érkeztek, köztük mind gyártói, mind kereskedelmi márkaként. Célcsoportot tekintve volt közöttük B2B és B2C beadvány is. Idén először külön kategóriában is indulhattak a „mentes" pályázatok.
 
2023-ban a három legtöbb pontot kapott pályázat egy külön oklevéllel a Best of the Best, vagyis a „Legjobb innováció 2023" elismerő oklevelet is megkapták.
 
Óriási büszkeség számunkra, hogy a Nestlé növényi alapú Garden Gourmet termékcsaládjába tartozó VUNA kapott élelmiszer kategóriában az „Inno d'Or – Év Innovációja 2023" elismerés mellett Best of the Best, vagyis a „Legjobb innováció 2023" elismerő oklevelet is megkapta. A növényi alapú Garden Gourmet VUNA nagyszerű vegán alternatíva azoknak, akik a valódi tonhal élményt keresik, ugyanakkor előnyben részesítik a növényi alapú fogásokat.