Sort by
Sort by

Pumpkin Spice Cake kávékapszulával köszönti az őszt a Nespresso

Igazi közönségkedvencet hozott vásárlóinak a Nespresso: a Barista Creations Pumpkin Spice Cake kávé ízvilágát a sütőtökös pite receptje ihlette.
Pumpkin Spice Cake kávékapszula

A Vertuo rendszerhez illő, szezonálisan kapható kávékapszulát a szegfűszeg, a fahéj és a kardamom aromája határozza meg, melyet az édes sütőtök tesz teljessé.

A Nespresso Pumpkin Spice Cake kapszula egy etiópiai, közép- és dél-afrikai kávékból álló Arabica blend, melynek természetes aromái kellemes őszi hangulatot teremtenek otthonunkban. A kávéban megjelenik a szegfűszeg, a fahéj és a kardamom fűszeres íze, melyet az édes sütőtök egészít ki.

A blend Arabica kávéi osztott pörkölést kapnak. A brazil kávészemeket világosan és röviden pörkölik, mellyel előcsalogatják az édeskés jegyeket, a blend másik része pedig selymes textúrát ad ennek a Vertuo kávénak. Egy kis tej hozzáadásával a Pumpkin Spice Cake kávé még teltebb és édesebb élményt nyújt, vajas és kekszes jegyekkel.

A tökéletes fűszeres kávéélmény érdekében a Nespresso kávészakértői megosztottak egy receptet, amellyel a Vertuo rendszer tulajdonosai otthon is könnyedén elékészíthetik az őszi időszak egyik legnépszerűbb kávéját.

PUMPKIN SPICE CAKE VIENNOIS

HOZZÁVALÓK 
•    1 Nespresso Vertuo PUMPKIN SPICE CAKE kávékapszula (230 ml)
•    100 ml 1,5% zsírtartalmú tej 
•    3 g pirított tökmag 
•    2 g őrölt fahéj

ELKÉSZÍTÉS 
Töltsünk 100 ml 1,5%-os zsírtartalmú tejet a Nespresso Aeroccino tejhabosítóba, és készítsünk hideg tejhabot. Főzzünk egy Pumpkin Spice Cake kávét 230 ml-es csészemérettel egy nagy méretű pohárba, és kanalazzunk rá 60 ml hideg tejhabot. Díszítsük néhány szem pirított tökmaggal, és szórjunk egy kis fahéjat a tetejére.