Sort by
Sort by
Garden Gourmet® növényi alapú finomságok
Garden Gourmet banner

A Garden Gourmet® termékcsalád megalkotásakor arra törekedtünk, hogy fogyasztóink megismerjék és megszeressék a növényi alapú ételeket.

Növények iránti szeretetünk a kertben született 1986-ban. Azóta célunk, hogy olyan ízletes vegán és vegetáriánus ételeket készítsünk, amelyekbe bárki beleszerethet.

Termékeinket azoknak fejlesztettük, akik csökkenteni szeretnék húsfogyasztásukat, de nem szeretnének lemondani a finom ízekről. Szeretnénk egyszerű, változatos, az egészséges és kiegyensúlyozott étrendbe beépíthető növényi alapú megoldásokat biztosítani a napi fehérje bevitelre.

gg fork round

Ismerd meg termékeinket!

Mi mozgat minket, avagy mit teszünk a környezetért?

Választásaink környezeti lábnyomot hagynak, ezért termékeinkkel és csomagolásainkkal arra törekszünk, hogy bolygónk számára is lehető legkedvezőbb döntéseket hozzuk meg.

Nehéz célt tűztünk ki magunk elé. Felgyorsítottuk fenntarthatóségi törekvéseinket, hogy márkánk 2022-re karbonsemlegessé válik.

Hiszünk benne, hogy csomagolásaink egy második életet is kaphatnak, ezért újrahasznosíthatóságra terveztük őket. A fóliát és a műanyag tálcát a sárga szelektív kukába dobhatod - itt kell a műanyag és fém hulladékot szelektíven gyűjteni. A karton övező helye a kék kukában lesz, hisz ide kerül a papír hulladék.  

Gyűjtsd te is szelektíven a hulladékot, így mindannyian részt tudunk venni a környezet megóvásában!

Vess egy pillantást a kulisszák mögé!

Az vagy amit megeszel - ezért is dolgozunk nap mint nap azon, hogy termékeinket tökéletesre fejlesszük. Hiszünk a transzparens kommunikációban, így minden összetevőt és táplálkozási információt feltüntetünk csomagolásainkon, hogy a lehető legalaposabb döntéseket tudjátok meghozni.