Sort by
Sort by

Mit mutatnak a csomagoláson található jelölések?

Hogyan segítenek a termékcsomagoláson található információk a tudatos vásárlói döntések meghozatalában?

Összegyűjtöttük azokat a jelzéseket, melyekkel a Nestlé termékek csomagolásán találhatsz. Kattints a képek alatti nyilakra, és tudj meg többet a témában, hogy mostantól könnyedén kiigazodj a jelölések útvesztőjében!

 

A termékek tápértékére, összetevőire vonatkozó jelölések

Milyen összetevőket tartalmaz a receptúra? Gluténmentes, vegán vagy bio? Ismerd meg a különböző jelöléseket, hogy egyszerűen le tudd olvasni a számodra fontos információkat a termékek csomagolásáról!

Az alapanyagok beszerzésére vonatkozó jelölések

A Nestlénél fontos számunkra, hogy termékeinkhez olyan kiváló minőségű alapanyagokat használjunk, melyeket társadalmilag felelősségteljes módon, a fenntartható gazdálkodás szabályainak megfelelően állítottak elő.

A termékek csomagolására vonatkozó jelölések

Környezetvédelmi vállalásaink részeként elkötelezetten dolgozunk azért, hogy csomagolóanyagainkat fenntarthatóbbá tegyük. Vállaltuk, hogy 2025-re minden termékünknél 100%-ban újrahasznosítható vagy újrafelhasználható csomagolást használunk, valamint egyharmadával csökkentjük az újonnan gyártott műanyagok felhasználását. Ismerd meg a termékeinken található jelöléseket, tegyünk közösen egy fenntarthatóbb jövőért!