Sort by
Sort by

Egészséges emésztés tudományos alapokon

Nestlé Health Science innováció az emésztés egészségének támogatásáért.
Nestlé Health Science

A „táplálkozás tudománya az élet tudománya”, hiszen az egészségtudatos, kiegyensúlyozott táplálkozásnak nélkülözhetetlen szerepe van jóllétünkben, és számtalan lehetőséget rejt magában. Táplálkozási szokásaink befolyásolják életminőségünket születésünktől kezdődően az élet hétköznapi csodáinak felfedezésén át, a méltósággal megélt időskorig.

Egészségünkre meghatározó hatással vannak az élelmiszerek, amiket elfogyasztunk. Ha a tudomány eszközeivel jobban megértjük a táplálkozás folyamatát, megismerjük a jellemzőit, az kikövezi az utat ahhoz, hogy egyes egészségügyi problémákra tudományosan megalapozott, hatékony megoldást nyújtsunk.

A Nestlé Health Science üzletágánál fáradhatatlanul dolgozunk azon, hogy feltárjuk a táplálkozásban rejlő lehetőségeket.

Május 29. az egészséges emésztés világnapja

A Gasztroenetrológiai Világszervezet ez alkalomból indított kampányában felhívja a figyelmet arra, hogy a világ népességének harmada érintett valamilyen emésztőrendszeri panasz – leggyakrabban puffadás vagy székrekedés – által, melyek megelőzésében és kezelésében kulcskérdés az emésztőrendszer megfelelő működésének és a helyes táplálkozás, a kiegyensúlyozott étrend szerepének megértése.

Az emésztőrendszeri betegségek táplálásterápiája egyike azoknak a területeknek, ahol a Nestlé Health Science úttörőnek számít.

Tudjuk, hogy az élelmi rostoknak mennyire fontos szerepe van emésztőrendszerünk egészsége és ezzel általános egészségi állapotunk megőrzésében is.  Az élelmi rostok élettani hatásainak elkötelezett kutatása, tudományos hátterünk, és innovációink segítenek abban, hogy termékeinkkel étrendi megoldást nyújtsunk nap mint nap az emésztési problémák, így a székrekedés, a hasmenés, az irritábilis bél szindróma kezelésében, illetve a napi rostbevitel támogatásában.

100%-ban növényi eredetű termékünk az OptiFibre® a benne található részben hidrolizált guargumi rostoknak köszönhetően természetesen hatékony megoldás a székrekedés és kísérőtüneteinek diétás ellátására.

Sokoldalú felhasználhatósága lehetővé teszi, hogy a napi étkezési rutin részeként járuljon hozzá az egészséges bélflóra egyensúlyához és kínáljon – nem csak tüneti – megoldást az emésztési panaszokra. 

Tudj meg többet weboldalunkon: www.optifibre.hu
OptiFibre® termékünket keresd a gyógyszertárakban!

Az OptiFibre® speciális gyógyászati célra szánt élelmiszer bélmotilitási zavarok (székrekedés, hasmenés, irritábilis bél szindróma) diétájában.Fontos figyelmeztetés: orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható.
Gyermekeknek 3 éves kortól adható. Kizárólagos tápanyagforrásként nem alkalmazható.