NUTRIKID® KÉRDŐÍV

szept. 3, 2012

Nyerjen sportszerutalványt!

Általános iskolás korú gyermeke van? Töltse ki rövid kérdőívünket az egészséges életmódról, és nyerjen 50 ezer forint értékű sportszerutalványt családjának! A közjegyző jelenlétében zajló sorsolás eredményéről a kérdőív kitöltése során megadott e-mail-címen értesítjük a nyerteseket.

Játékszabály és részvételi feltételekMi az a NUTRIKID®?

A Nestlé Hungária Kft. a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének támogatásával 2003-ban indította el az egészséges életmódot, és kiegyensúlyozott táplálkozást oktató NUTRIKID® programot, hogy ezzel aktív részt vállaljon a gyermekkori elhízás elleni küzdelemben. Az általános iskolás felső tagozatosok számára kidolgozott program játékos formában adja át a gyermekeknek a kiegyensúlyozott táplálkozással és életmóddal kapcsolatos ismeretanyagokat egy színes munkafüzet és egy rajzfilm segítségével. Az ingyenes programhoz bármely hazai általános iskola csatlakozhat.

Azonban tisztában vagyunk azzal is, hogy bár az egészségről tanulni kell, az valójában otthon kezdődik, a minták ekkor rögzülnek a gyermekekben, tehát szülői nevelés kérdése is. Ezért a NUTRIKID® program weboldalán nem csak tanárok és gyermekek, hanem szülők számára is személyre szabott iránytűvel szolgálunk aszerint, hogy éppen otthon, szabadidőben, iskolában vagy éppen bevásárláskor szeretnék követni a kiegyensúlyozott táplálkozás és megfelelő testmozgás követelményeit. Egészséges életmód rovatunk pedig kicsiknek és nagyoknak egyaránt érdekes, és mindig friss cikkeket tartalmaz a tudatos táplálkozásról és megfelelő mozgásról. Klikkeljen ránk!