Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nestlé a Fiatalok Foglalkoztatásáért

Tudtad, hogy Európában minden negyedik fiatal munkanélküli?

A Nestlé tagvállalatok elkötelezettek Európa-szerte, hogy a kormányokkal, beszállítókkal és oktatási szakemberekkel együttműködve próbáljanak lehetőséget biztosítani a fiataloknak. 2014-2016 között 20.000 embernek szeretnénk munkalehetőséget biztosítani ebből a korosztályból, de számtalan más módon is segítjük a fiatalokat, hogy felkészültek legyenek a munkaerőpiacon.

Ehhez csatlakozva, elindítottuk Magyarországon az Összefogás a Fiatalok Foglalkoztatásáért kezdeményezést, amely az üzleti szektoron, kormányzaton és oktatáson átívelő összefogás, annak érdekében, hogy a fiatalok a megfelelő tudással és készségekkel felvértezve vágjanak neki a munka világának és így hozzájáruljanak a magyar gazdaság versenyképességéhez és növekedéséhez. A kezdeményezés részeként vállaltuk, hogy Magyarországon 2016-ig legalább 50%-kal emeljük a gyakornoki pozíciók számát és 150 fiatalnak biztosítunk munkalehetőséget.

• A kezdeményezés 2015-ben elnyerte a magyar társadalmi felelősségvállalási szféra legrangosabb eseményének számító CSR Piac Legkiválóbb Felelős Foglalkoztatási Megoldás díját. Link: http://www.nestle.hu/media/pressreleases/csr-kategriagyztes-lett-az-sszefogs-a-fiatalok-foglalkoztatsrt

A kezdeményezés 4 pillérre épül:

 

 

Felkészítés a munka világára

Azt sem tudod, hogyan fogjál hozzá? Segítségre van szükséged?
Aknázd ki karriertanácsadási programunk lehetőségeit, amellyel megfelelő életpályát és a szívedhez leginkább közel álló munkát választhatsz. Egyetemi és iskolai rendezvényeinken találkozhatsz velünk, ugyanitt életrajz írási tanácsadást, interjú felkészítést nyújtunk, tanácsot adunk a munkaerőpiacra lépésről, illetve további ötletekkel segítjük pályakezdésed. Figyeld a tájékoztatóinkat! Addig is néhány gyors, hasznos tippet olvashatsz a témában itt

 

 

Valós munkatapasztalat szerzés

Célunk, hogy legalább 180 gyakornoknak biztosítsunk munkatapasztalat szerzési lehetőséget 3 magyarországi gyárunkban és budapesti irodánkban 2014 és 2016 között.
Az aktuális lehetőségekről folyamatosan tájékozódhatsz a Karrier menüpont Gyakornokoknak linken!

 

 

Összefogás a Fiatalok Foglalkoztatásáért partnerprogram

Partnereink és beszállítóink szoros bevonásával célunk, hogy még több lehetőséget biztosítsunk a fiatalok számára. Emellett útjára indítottunk egy, az érintetteket összefogó kerekasztal sorozatot azzal a céllal, hogy közös erővel, a szektorok összefogásával a lehető legtöbbet hozzuk ki a partnerprogram nyújtotta lehetőségekből. A kerekasztal sorozat szakmai partnere az Aon Hewitt Magyarország.

 

 

A 30 év alattiak munkavállalásának támogatása

Több mint 2000 munkavállalót foglalkoztatunk Magyarországon, és célunk, hogy a lehetőségünkhöz mérten minél több fiatalt segítsünk munkalehetőséghez 4 magyarországi telephelyünkön a termelés, az adminisztráció, a marketing, az értékesítés, a kommunikáció, a technológia, vagy a kutatás-fejlesztés területén.

Fontos, hogy tájékozódj: a szabad állásokat rendszeresen kísérd figyelemmel. Az aktuális hirdetéseket  mindig megtalálod a weboldalunkon.

 

 

Együttműködő partnerek (beszállítók, szakmai szervezetek, szövetségek stb.) érdeklődésüket a következő e-mail címen keresztül jelezhetik: [email protected]