Gyakornokoknak

A Nestlé értéket lát azokban a fiatalokban, akik friss lendülettel vágnak neki egy új világ felfedezésének. Akik lelkesek, bátrak, mernek gondolkodni, és nem untak bele a tanulásba, amit azonban már valódi gyakorlati munkával akarnak és tudnak ötvözni.

Olyan nappali tagozatos, gazdasági tanulmányokat folytató fiatalokat várunk budapesti központunkba, illetve műszaki, vagy élelmiszeripari szakos hallgatókat szerencsi, diósgyőri, büki és kékkúti gyáraiunkba, akik az adott munkakör betöltéséhez szükséges szinten beszélnek angolul, szívesen dolgoznának a Nestlé „fészekben”, és értékrendjükben fontos szereppel bír a kezdeményezőkészség, valamint a minőségi munka iránti elkötelezettség.

Amennyiben még főiskolán vagy egyetemen tanulsz, és szakmai gyakorlatod szeretnéd nálunk tölteni, vagy már a tanulmányaid alatt szeretnél szert tenni valódi munkatapasztalatra, gyakornoki pozícióink neked szólnak.

Regisztráció 

Aktuális állásajánlatok
(A gyakornoki állások megtekintéséhez válaszd a kereső felület bal oldalán, az Állás típusa menüpontban a Gyakornok opciót!)

Adatvédelmi irányelvek