Az alapanyagok fenntartható és felelős megtermelése

Az alapanyagok fenntartható megtermelése

Biztosak szeretnénk lenni abban, hogy a termékeink előállításához felhasznált alapanyagokat, felelősségteljesen és fenntartható módon termelték meg.

 

2009: elindult a Kakaó Terv

Szorosan együttműködünk a termelőszövetkezetekkel, és a minőségért magasabb árat fizetünk, hogy növeljük a gazdák jövedelmét és javítsuk a Nestléhez kerülő kakaó minőségét. Olvasson tovább

2010: elindult a Nescafé Terv

A Nestlé a világ legnagyobb közvetlen kávébeszerzője, rendszerünk kistermelők és közvetítő kereskedők tízezrei számára teszi lehetővé, hogy a kávét közvetlenül az átvevő telepeinkre szállítsák. Olvasson tovább

AAA Fenntartható Minőség

2009-ben a Nespresso elindította Ecolaboration™ nevű átfogó fenntarthatósági-innovációs programját. Olvasson tovább