S.PELLEGRINO

S.PELLEGRINO

Kiegyensúlyozott íz, kellemes szénsavhatás

A Milano város szomszédságában, San Pellegrino Terme híres fürdőhelyről származik. A közel 30 éves föld alatti útja során értékes ásványi anyagokkal gazdagodik az olasz Alpokban. Közkedvelt természetes ásványvíz, mely népszerűségét elsősorban kellemes szénsavhatásának és kiegyensúlyozott ízvilágának köszönheti, így ideális kísérője a testes fehérboroknak, a magas alkoholtartalmú rozé-, és vörösboroknak egyaránt.

A márka kitűnő képviselője az olasz kultúrának, stílusnak és kifinomultságnak, olyannyira, hogy az Olasz Kereskedelmi Kamara 2011-ben megválasztotta a legjobb "Made in Italy 2011" márkának. Ezt a kategóriájában egyedülálló kitüntetést, korábban olyan híres olasz márkák kapták, mint a Ferrari, Gucci vagy Prada.

LIVE IN ITALIAN
A S.Pellegrino az összetartozásról szól: azokról az egyedi és megismételhetetlen pillanatokról, amikor önfeledten élvezzük a társasági életet. A kitűnő ételek szeretetéről mesél, amit a családunkkal és a hozzánk közel állókkal osztunk meg. A S.Pellegrino pezsgése a közeli barátokkal folytatott beszélgetések kiváló társa a közös összejöveteleken. Akkor, amikor az embereket a nevetés és a jóízű beszélgetés zökkenőmentesen egyesíti egy asztal körül filozófia, földrajzi vagy kulturális korlátok nélkül bármilyen nyelvet is beszélnek, úgy élnek, mint az olaszok.

Forgalmazó: Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft.

Kapcsolat: Kérdéseivel, észrevételeivel kérjük, forduljon a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. 
Fogyasztói Szolgálatához az alábbi számon: +36 80 200 329