Sort results by
Sort results by

NESTLÉ AQUAREL

NESTLÉ AQUAREL

Egészséges hidratáció az egész családnak

A Nestlé Aquarel természetes ásványvíz ásványianyag-tartalma kiegyensúlyozott, ezért kellemes bársonyos ízét az egész család élvezheti.

A Nestlé Aquarel természetes ásványvíz minőségét a szigorú higiéniai körülmények között végrehajtott speciális gyártástechnológia szavatolja, ami biztosítja, hogy a víz tisztán és biztonságosan jut el a boltokba.
A Nestlé Aquarel Nestlé garanciában részesül; a híres Nestlé márka kettős szakértelemmel bír, egyfelől a palackozott ásványvizek, másfelől a táplálkozás területén, ezzel is támogatva vásárlóit az egészséges választásban.

A Nestlé Aquarel kiemelt figyelmet fordít a hidratáció fontosságának széles körben való terjesztésére, hiszen a megfelelő és folyamatos folyadékbevitel elengedhetetlen része az egészséges életmódnak.

Kiváló minőségének, kellemes ízének és megfizethető árának köszönhetően válik a Nestlé Aquarel igazán jó ajánlattá.

Hidratációs tippek:
1. A nap folyamán inkább fogyassz rendszeresen néhány korty vizet, mint pár alkalommal, de nagyobb mennyiséget.
2. Testmozgásnál, sportolásnál mindig legyen kezünk ügyében egy palack víz, a fokozott izzadás során ugyanis még fontosabb a folyadékpótlás.
3. A gyerekek gyakran utánozzák szüleiket. Mutassunk példát számukra! Amikor azt látják, hogy vizet iszunk, ők is inni szeretnének majd. Úgy helyezzük el a vizes palackot, hogy az könnyen elérhető legyen számukra, például az étkezőasztalra, a hűtőbe, vagy az íróasztalra.

Bővebb információért látogasson el a www.nestle-aquarel.hu oldalra

Gyártó: Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft.

Kapcsolat: Kérdéseivel, észrevételeivel kérjük, forduljon a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. 
Fogyasztói Szolgálatához az alábbi számon: +36 80 200 329