Sort by
Sort by

Így készülnek a Nestlé PURINA nedves állateledelek

Less be velünk a kulisszák mögé, és ismerd meg a finomabbnál finomabb Purina nedves állateledelek gyártási folyamatát!
Purina nedves állateledel gyártás Nestlé

A te kutyád vagy cicád is imádja a finom, szaftos állateledeleket? Elgondolkoztál már azon, vajon hogyan készülnek ezek a finomságok? 

A Nestlé büki PURINA® állateledel gyárában – ami egyébként mára a Nestlé állateledelgyártásának kelet-közép-európai központjává fejlődött – a világ 50 országába gyártunk és szállítunk száraz és nedves állateledeleket egyaránt. Ez azt jelenti, hogy naponta több mint 70 kamionnyi állateledel indul útnak Bükről.

Tudod, mi kerül az állateledelekbe?

A Nestlé PURINA® szakemberei elkötelezetten dolgoznak annak érdekében, hogy receptúráink amellett, hogy ízletesek, az állatok egészségének, jóllétének és élettartamának, is a javát szolgálják.
Ezért termékeink olyan kombinációban tartalmazzák a húst, halat, zöldségeket, vitaminokat és ásványi anyagokat, hogy ezzel biztosítani tudják a kutyák és macskák számára a teljes értékű és megfelelő mértékben kiegyensúlyozott táplálékot.

Nézzük most, hogyan készülnek a Nestlé PURINA nedves állateledelek!


Darálás és összekeverés

A különböző alapanyagokat ledaráljuk és az adott receptúra szerint a megfelelő mennyiségben összekeverjük.

Finomaprítás

Az összetevőket tovább aprítjuk, hogy finom és egységes állagot kapjunk, ahogy azt a kedvenceink igazán szeretik.

Főzés

Az aprított összetevőket megfelelő körültekintéssel főzzük tovább gőzben. Kritikus a főzési hőmérséklet és idő betartása ahhoz, hogy a kész termékünk teljes mértékben biztonságos legyen.

Adagolás

Ezután adjuk hozzá a szószt vagy aszpikot, ami már tartalmazza a zöldségeket és a vitaminokat. A késztermék így lesz igazán ízletes, tápláló és teljes értékű állateledel.

Csomagolás

Majd az eledel megfelelő mennyiségben adagolásra kerül. A csomagolás biztosítja, hogy az eledelünk jó minőségben, frissen és fogyasztásra biztonságosan hagyja el a gyárat és kerüljön az etetőtálkákba.

Sterilezés

A megtöltött tasakokat és konzerveket hőkezeljük a hosszabb eltarthatóság érdekében.

Purina nedves állateledel gyártás

 

Érdekel a száraz állateledelgyártás folyamata is? Kattints kapcsolódó cikkünkre!