Szakmai együttműködések

Az élelmiszer iparág egyik vezető szereplőjeként kötelességünknek érezzük, hogy elősegítsük a teljes iparág fejlődését. Célunk, hogy az élelmiszeripar szereplőivel közösen, az önszabályozások tökéletesítésével magasabb szintre emeljük a hazai élelmiszerbiztonságot és minőséget, minimálisra csökkentsük a gyártásból és a disztribúcióból adódó környezeti terhelést, és jobbá és olcsóbbá tegyük a fogyasztók és a vásárlók kiszolgálását. Az értéklánc növekvő integrációja egyre inkább szükségessé teszi, hogy az iparág szereplői, a kereskedő partnerek összehangoltan, egységes sztenderdek szerint működjenek, minél hatékonyabban és sikeresebben.

Az alábbi szakmai illetve érdekvédelmi szervezetekkel dolgozunk együtt a fenti célok megvalósításán:

  • Európai Parlament
  • Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium
  • Magyar Állateledel Egyesülés
  • Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége
  • Magyar Édességgyártók Szövetsége
  • Magyar Élelmiszer-feldolgozók Országos Szövetsége (ÉFOSZ)
  • Magyar Európai Üzleti Tanács (HEBC)
  • Magyar Gyógyszergyártók Országos Szövetsége (MAGYOSZ) Tápszerszekciója
  • Magyar Márkaszövetség (BGA Hungary)
  • Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért (BCSDH)
  • Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal
  • Nemzetgazdasági Minisztérium
  • Nemzeti Erőforrás Minisztérium
  • Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság
  • Országos Egészségfejlesztési Intézet (OEFI)
  • Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet (OÉTI)
  • Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület
  • Öko-Pannon Nonprofit Kft.
  • Önszabályozó Reklám Testület (ÖRT)
  • Svájci–Magyar Kereskedelmi Kamara
  • TÉT Platform
  • Vidékfejlesztési Minisztérium