Sort results by
Sort results by

Árpa- és kölesrizottóval bővül a MAGGI termékcsalád

 

Igazi újdonsággal jelentkezik a magyar piacon MAGGI: árpagyöngyből és kölesből készült rizottóval bővítjük termékportfóliónkat, emellett pedig carnaroli rizsből készült háromféle variánst is bemutatunk.

A fogyasztói trendekre reagálva fejlesztettük ki a kiegyensúlyozott étrendbe beilleszthető MAGGI Kaszotto és Rizottó termékcsaládot, melyek tápláló gabonából vagy rizsből, és egy tasak illatos szószalapból állnak.

Az ízletes egytálételek gyors és könnyű megoldást jelenthetnek azoknak, akik most több időt töltenek főzéssel otthonukban, és odafigyelnek a változatos, egészségtudatos táplálkozásra. A köles- vagy árpaalapú termékek húsmentesen is fogyaszthatók, például párolt vagy friss zöldségekkel, gombával, tofuval vagy akár grill sajttal, hiszen a zöldség, a gabonaalap és a tejtermék együtt komplett fehérjeforrást biztosít, így csirkehús nélkül is teljes értékű fogásokat varázsolhatunk.

Tudtad?
A köles az árpával együtt nagy hagyományra tekint vissza a táplálkozás történetében, hiszen már elődeink is előszeretettel fogyasztották őket.

MAGGI KASZOTTO

 

Az árpás MAGGI Kaszotto gombás ízesítéssel,
a köleses MAGGI Kaszotto pedig négysajtos szószalappal kerül a boltok polcaira. 

Maggi Kaszotto 4 sajtos
Maggi Kaszotto Gombás

MAGGI RIZOTTÓ

A MAGGI Rizottó termékek kiváló megoldást jelenthetnek azoknak, akiknek fontos, hogy gyorsan elkészíthető, tápláló, ízletes fogásokat készíthessenek családjuk számára. A MAGGI Rizottó a készítmények alapját képező carnaroli rizsnek köszönheti „al dente” textúráját.

A Rizottó termékek gombás-parmezános, paradicsomos-paprikás és parmezános-sáfrányos ízesítésű változatokban érhetők el. 

Maggi Rizotto gombas
Maggi Rizotto paradicsomos
Maggi Rizotto safranyos