Segítség, hogy megalapozd ételeid sikerét!

A Maggi kockák biztos alapot adnak az otthon készült leveseknek, köreteknek és húsételeknek, hogy minden nap valami újjal kápráztathasd el szeretteidet. Használd a kreativitásod, alkoss finomakat, és ami a lényeg, érezd jól magad főzés közben! A termékek összetevői a szárításos eljárásnak köszönhetően sokáig megőrzik kiváló minőségüket hozzáadott tartósítószer nélkül!
11 ízből válogathatsz kedvedre, hogy megtaláld, ami a legjobban illik az általad elkészítendő ételhez – természetesen nem csak egyfélét használhatsz!

Büszkék vagyunk rá, hogy paprikás kockáink előállításához magyar paprikát használunk, mely szerintünk elengedhetetlen a hamisítatlan magyar ízvilághoz.

 

2016-ban bevezettük az új Csípős Tyúkhúsleveskockát, mely a csípős magyar pirospaprika és Magyarország kedvenc tyúkhúsleveskockája (Nielsen kiskereskedelmi forgalmi adatok alapján, 2016.), a Maggi Tyúkhúsleveskocka tökéletes találkozása. A csípőspaprika nemcsak a levesnek, de a benne főtt zöldségeknek és a húsnak is kellemesen csípős ízt kölcsönöz.