Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Egészségesebb munkatársak

A helyes táplálkozás mindenki ügye a Nestlénél, és az ezzel kapcsolatos folyamatos tanulás elengedhetetlen ahhoz, hogy vezető élelmiszeripari, egészség és életmód vállalat legyünk.

NQ tréning

A 2007-ben Magyarországon is bevezetett globális NQ tréning (NQ = Nutritional Quotient) célja, hogy a munkatársak a megszerzett tudást azonnal és közvetlenül alkalmazhassák a saját maguk és családjuk életében, valamint mindennapi munkájuk során.

Az NQ tréning célja:

- a munkatársak a saját maguk és családjuk életében is alkalmazhassák a megismert tudást,

- a fogyasztók naprakész, hiteles tájékoztatása: a fogyasztói kommunikáció során a fogyasztók kézzelfogható, értékes ismeretekhez jutnak a Nestlé munkatársaitól,

- a munkatársak a megszerzett tudást azonnal és közvetlenül, magabiztosan alkalmazhassák a mindennapi munka során, fokozva ezzel munkájuk minőségét.

NQ tréning modulok

A tréning eredményességének kulcsát az interaktív, testre szabott modulok jelentik, amelyek gyakorlati cselekvésre buzdítják a résztvevőket:

- Alapozó modul: önálló program minden Nestlé-dolgozó képzésére

- Haladó modul: további lépcsőfok olyan munkatársak számára, akik rendszeresen kommunikálnak ügyfelekkel vagy fogyasztókkal;

- Specialista modulok: különös hangsúlyt helyezünk a fogyasztók megértésére és a Nestlé táplálkozási és életmód-stratégiájának alkalmazására az egyes termékkategóriákban.

Miből áll a tréningcsomag?

Az NQ program nemzetközileg egységes oktatási csomagja több eszközből áll:

- A dietetikus végzettségű trénerek munkáját a prezentációk, interaktív játékok, motivációs videók és online kvízek segítik. Ezáltal mérhető minden jelölt haladása és életvitelre vonatkozó ismereteinek gyarapodása.

- Az NQ tréning belső kommunikációját poszterek, kérdőívek, oklevelek és munkafüzetek segítik.

- A képzési és kommunikációs anyagok minden országban a helyi piaci sajátosságok szerint alakíthatóak.

A “tantermi” oktatások kiegészítésére 2010-ben interaktív e-learning programot és a nehezebben elérhető, pl. fizikai munkásoknak szóló eszközöket (a kulcsüzeneteket kiemelő plakátsorozatot) vezetünk be.