Sort by
Sort by

Kutyával Bükre? Bármikor!

Kutyabarát lesz Bük városa, Magyarország egyik legnépszerűbb hazai turisztikai célpontja!

Bük kutyabarát

Bük városa eddig is a magyar üdülni vágyók közkedvelt úticélja volt. Mostantól,  a „Kutyabarát Bük” elnevezésű program segítségével, amit a település vezetésével és a helyi vállalkozókkal összefogva a Nestlé Hungária PURINA üzletága indított el, igazi kutyás paradicsommá válik a fürdőváros.

Magyarországon is egyre népszerűbb a közös kutyás kikapcsolódás az állattartók körében, mert az emberek többsége családtagként tekint kutyájára, ahogy azt a Nestlé PURINA 2020 áprilisában végzett reprezentatív kutatása is megerősítette.

Az elmúlt évek tapasztalata, hogy egyre többen döntenek úgy, hogy a családi nyaralásra magukkal viszik a négylábú családtagokat is. Országszerte megfigyelhető tendencia, hogy egyre több szálláshely, étterem jelzi már, hogy kutyabarát helyszín.

Kutyával együtt utazó vendégei számára szeretné még kellemesebbé tenni a Bükön tartózkodást a város, és ebben a Nestlé Hungária PURINA üzletága boldogan vállal szerepet. Azért is különösen aktuális ez, mert a PURINA macska-, és kutyaeledeleket gyártó üzemének helyet adó, leginkább gyógyfürdőjéről ismert város a kereskedelmi szálláshelyeken eltöltött vendégéjszakák tekintetében az ország élmezőnyében jár.

A kezdeményezés révén a fürdőváros tíz étterme és öt szállodája kutyabarát lesz, ahol a vendéglátóhelyek felkészülve várják a négylábú turistákat, gazdáikat pedig arra vonatkozóan látják el tanácsokkal, hogyan szoktassák hozzá kedvenceiket az új környezethez a gondtalan közös pihenés érdekében.

A program részeként a fürdő felújított kempingjében minden igényt kielégítő kutyafuttató épült, a csatlakozás lehetősége pedig nyitva áll a többi turizmusból élő helyi vállalkozás előtt is.

 

A programban résztvevő vállalkozások jelenleg:

Apartman Hotel
Caramell Premium Resort Superior
Danubius Hotel Bük
Greenfield Hotel Golf & Spa
Hotel Piroska
Aurora Étterem
Fehérló Étterem
Kes-Pub
Mátyás Étterem és Söröző
Sasfészek Vendéglő
Vadvirág Csárda