Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nestlé Kutatóközpont

 
A lausanne- i Nestlé Kutatóközpont a St. Louis-ban és Pekingben található egységeivel a tudományos felfedezésekért, valamint az alap-, és alkalmazott kutatásokért is felelős.

Nestlé Kutatóközpont, Lausanne, Svájc

Svájcban, Lausanne mellett található a Nestlé Kutatóközpont, a világ legnagyobb magántulajdonú kutatóintézete, amely az élelmiszeripar, táplálkozástudomány, élelmiszerbiztonság és minőség, valamint élettani területekre specializálódott. Tudományos és technológiai tudásbázisa révén a Nestlé Kutatóközpont létfontosságú szerepet tölt be a Nestlé termékfejlesztéseiben világszerte.

További információért látogassa meg a Nestlé Kutatóközpont honlapját: http://www.research.nestle.com/

Nestlé Kutatóközpont, Peking, Kína

Az élelmiszerbiztonság és minőség az új központ legfőbb kutatási területe. Ezen felül a pekingi kutatóközpont vizsgálja a táplálkozás és egészség kapcsolatát, valamint kutatásokat végez az élelmiszertechnológiával, feldolgozással és csomagolással kapcsolatban is. Az élettani kutatások különböző megközelítésekben vizsgálják a fogyasztók számára legfontosabb három területet: a növekedést és fejlődést, az egészséges öregedést és a testtömeg karbantartást.

Nestlé Kutatóközpont, St. Louis, Missouri, USA

A kutatóközpontot egy kis csapat működteti a St. Louis-ban található állateledel termékfejlesztő és technológiai egységen belül. Fő kutatási területe az innovatív táplálkozási megoldások keresése az állatok egészségének megőrzése érdekében. A csapat tudósai különböző területeken szerzett szakértelmükkel segítik a kutatóközpont munkáját: jártasak az immunológiában, a molekuláris táplálkozásban, az emésztési folyamatokban, a növekedés és fejlődés, valamint az öregedés területén is.