Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Szambalépésekkel vette be a Vörösmarty teret Debreczeni Zita, Kiss Virág és Tolvai Reni

Back to Press releases
Budapest,
2014 May 08

Több száz rajongó kíséretében tette meg első szambalépéseit Debreczeni Zita, Kiss Virág és Tolvai Reni a NESTLÉ FITNESS Szambázz, Budapest! szombati eseményén. Czanik Krisztián bemelegítése után elragadta a ritmus a lányokat!

A három híresség örömmel próbálta ki magát a ritmusos, lendületes és szórakoztató szambázásban a hétvégén. “Karneváli hangulatot teremtett a táncos csapat és a dobosok szombat délután a Vörösmarty téren, ahol a lányok igazi brazil forgatagnak megfelelően, színesebbnél színesebb és csillogóbbnál csillogóbb ruhákban tanították meg nekünk az első lépéseket” – lelkesedett Tolvai Reni, aki ritmusérzékének köszönhetően hamar rákapott a szambázásra. Debreczeni Zitát is magával ragadta a hangulat, a modell külön örült annak, hogy többféle korosztályt sikerült megmozgatni a hétvégén: “Az elsőre látszik, hogy ez a táncforma igazán hatásos, jól átmozgat és persze szórakoztató, ami tényleg fontos ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, és élvezzük az edzéseket.” Kiss Virág, az Arnold Classic Europe 2013-as győztese pedig megerősítette, hogy egy fél órás szambázás is lehet egy jó kardioedzés része.

“Csakúgy, mint bármely más mozgásformánál, itt is elsődleges a fokozatosság és a megfelelő bemelegítés az edzés elején, majd pedig a táncot követő nyújtás” – figyelmeztet Czanik Krisztián fitneszedző. „A NESTLÉ FITNESS 2013-as magyarországi felméréséből kiderült, hogy miközben a legtöbben rendszeresen mozognak, a megfelelő étrendre csak alig több mint egyharmaduk figyel tudatosan” – hangsúlyozza Kiss-Tóth Bernadett, a Nestlé dietetikusa. „Pedig a kiegyensúlyozott életmódhoz nem csupán a fizikai aktivitás, hanem az átgondolt étkezés is hozzátartozik. Ennek elmaradhatatlan része a napi ötszöri evés és a megfelelő folyadékfogyasztás” – teszi hozzá a dietetikus.

A bikini szezon közeledtével a nők több mint háromnegyede a hasán, a csípőjén és a fenekén szeretne mielőbb változtatni, és az ehhez megfelelő mozgásforma kiválasztásakor elsődleges szempont a hatékonyság, de az sem elhanyagolható, hogy otthon is elvégezhető, illetve szórakoztató legyen a feladatsor – derült ki a NESTLÉ FITNESS legfrissebb, magyarországi felméréséből.

 

Article Type