Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Szambalépésekkel vette be a Vörösmarty teret Debreczeni Zita, Kiss Virág és Tolvai Reni

Back to Press releases
Budapest
,
2014 May 07

Több száz rajongó kíséretében tette meg első szambalépéseit Debreczeni Zita, Kiss Virág és Tolvai Reni a NESTLÉ FITNESS Szambázz, Budapest! szombati eseményén. Czanik Krisztián bemelegítése után elragadta a ritmus a lányokat!

A három híresség örömmel próbálta ki magát a ritmusos, lendületes és szórakoztató szambázásban a hétvégén. “Karneváli hangulatot teremtett a táncos csapat és a dobosok szombat délután a Vörösmarty téren, ahol a lányok igazi brazil forgatagnak megfelelően, színesebbnél színesebb és csillogóbbnál csillogóbb ruhákban tanították meg nekünk az első lépéseket” – lelkesedett Tolvai Reni, aki ritmusérzékének köszönhetően hamar rákapott a szambázásra. Debreczeni Zitát is magával ragadta a hangulat, a modell külön örült annak, hogy többféle korosztályt sikerült megmozgatni a hétvégén: “Az elsőre látszik, hogy ez a táncforma igazán hatásos, jól átmozgat és persze szórakoztató, ami tényleg fontos ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, és élvezzük az edzéseket.” Kiss Virág, az Arnold Classic Europe 2013-as győztese pedig megerősítette, hogy egy fél órás szambázás is lehet egy jó kardioedzés része.

“Csakúgy, mint bármely más mozgásformánál, itt is elsődleges a fokozatosság és a megfelelő bemelegítés az edzés elején, majd pedig a táncot követő nyújtás” – figyelmeztet Czanik Krisztián fitneszedző. „A NESTLÉ FITNESS 2013-as magyarországi felméréséből kiderült, hogy miközben a legtöbben rendszeresen mozognak, a megfelelő étrendre csak alig több mint egyharmaduk figyel tudatosan” – hangsúlyozza Kiss-Tóth Bernadett, a Nestlé dietetikusa. „Pedig a kiegyensúlyozott életmódhoz nem csupán a fizikai aktivitás, hanem az átgondolt étkezés is hozzátartozik. Ennek elmaradhatatlan része a napi ötszöri evés és a megfelelő folyadékfogyasztás” – teszi hozzá a dietetikus.

A bikini szezon közeledtével a nők több mint háromnegyede a hasán, a csípőjén és a fenekén szeretne mielőbb változtatni, és az ehhez megfelelő mozgásforma kiválasztásakor elsődleges szempont a hatékonyság, de az sem elhanyagolható, hogy otthon is elvégezhető, illetve szórakoztató legyen a feladatsor – derült ki a NESTLÉ FITNESS legfrissebb, magyarországi felméréséből.

 

Article Type