Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Reakcióba lép a NESCAFÉ

Back to Press releases
Budapest,
2014 Mar 04

Országos promóciót indított a NESCAFÉ a 3in1 Classic termékéhez kapcsolódóan a héten NESCAFÉ Reakció néven. A promóció különlegessége, hogy a vásárlók egy interaktív videó segítségével dönthetik el, milyen úton próbálják ki a szerencséjüket, amelyhez a NESCAFÉ felépített egy valódi Goldberg gépet, melynek darabjai egymással is reakcióba lépnek a játék során.

A világ legnagyobb kávémárkája, a NESCAFÉ rendszeresen kedvez vásárlóinak egy-egy nyereményjátékkal, amelyet az utóbbi időben minden alkalommal online platformra helyezve szervezett meg. Nagy sikerrel futott az elmúlt években például a Kávéfarm és Támadnak a rokonok promóció is, melyek mind játékos formában involválták a vásárlókat a közös játékra az értékes nyereményekért.  Ebben az évben egyik legnépszerűbb termékére, a NESCAFÉ 3in1 Classic-ra koncentrál két hónapos kampányával a márka, amely keretében 100.000 azonnali nyeremény és az online játékon belül több mint 300 értékes ajándék talál gazdára a NESCAFÉ Reakció játékban, a főnyeremény pedig egy Fiat 500-as.

A nem mindennapi játékot ráadásul egy különleges eszközzel vezeti be a márka: a kampányhoz a Csodák Palotája mérnökeinek közreműködésével építettek a NESCAFÉ játéka számára egy ún. Goldberg gépet, amelynek lényege, hogy egy általában vicces elemekből álló, nagyon sok munkával kitalált és felépített bonyolult szerkezetet állítanak össze, amely a működési folyamat eredményét tekintve egyszerű művelet elvégzésére alkalmas. A reakció szorosan kötődik a NESCAFÉ értékeihez, hiszen egy kávézásból bármi lehet, bármilyen reakciót elindíthat az emberek életében – erre utal a felépített Goldberg gépről készített videó három lehetséges iránya is, hiszen a játékosok a termék kóddal elindított reakciós folyamat során a kávézáshoz legszorosabban kötődő tevékenységek – reggel, társaság, tanulás/munka – dönthetik el, hogy milyen irányban indulnak tovább és hogyan folytatódjon a reakció.

Az oldal a videók mellett még több érdekességet tartogat – különleges NESCAFÉ mini játékok is szórakoztatják a látogatókat, illetve még egy meglepetéssel készülnek a szervezők: a játékosok a promóció végén az addig összegyűjtött pontokkal licitálhatnak az egyedi NESCAFÉ Reakció gép egyes darabjaira.

A játék weboldala: http://www.nescafe-reakcio.hu/

Még a sztároknak is vannak beteljesületlen álmaik, melyekért szívesen változnak vissza néhány percre komoly felnőttből kisgyerekké. Így Király Viktor, amikor a NESCAFÉ egy igazi Goldberg gépet épített, nagyon örült, hogy élőben is megismerhet egy ilyen szerkezetet. Tovább...

Article Type