Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A Nespresso megnyitja első magyarországi élményközpontú, interaktív Boutique-ját

Innovatív és fenntartható megoldásokra épül a Nespresso megújult Andrássy úti Boutique-ja
Back to Press releases
2019 jul 11

Minden érzékszervre ható, interaktív kávékóstolásban és újgenerációs megoldásokban gazdag vásárlási élményben lehet része annak, aki betér a Nespresso megújult Andrássy úti Boutique-jába: a márka üzletében ugyanis júliustól számos innovatív elem teszi még felejthetetlenebbé a vásárlást.

Több mint harminc évvel ezelőtt egy innovatív ötlettel kezdődött a Nespresso története: azzal, hogy a tökéletes espresso kávé élményét bárki otthonában is élvezhesse, szakemberek közreműködése és speciális felszerelések nélkül. A Nespresso által megalkotott kapszulás rendszer átformálta a kávézási szokásainkat, és a cég azóta is számos innovatív megoldást vezetett be annak érdekében, hogy az otthoni kávézás élménye tökéletes lehessen.

A kiemelkedő vásárlói élmény megteremtése volt a cél akkor is, amikor a Nespresso bemutatta új, élményközpontú, innovatív és interaktív Boutique-koncepcióját, mely most Budapestre, az ikonikus Andrássy úti Boutique-ba is megérkezett.

Budapest legszebb sugárútján, az Operával szemben 2006-ban nyitott meg az első Nespresso Boutique.
A márka exkluzív bemutató üzletében történő vásárlás mindig is különleges volt a Nespresso vásárlói számára, akik ez év júliusától minden érzékszervre ható élményekkel gazdagodhatnak, ha ellátogatnak a márka központi üzletébe.

A belépőt első pillantásra rabul ejti a megújult belső tér, ahol a korábbi sötét színek helyett világosabb, melegebb, otthonosabb, egyes helyeken „latte” vagy épp „cappuccino” árnyalatok, illetve természetes felületek fogadják. A Boutique-ba érkező vásárlók rögtön a bejárat melletti első kóstolóasztalnál megismerhetik a Nespresso aktuális kávéújdonságait.

Nespresso_boutique_belso1

Az üzlettér hátsó részét díszítő Atelier kóstolóasztalnál a látogatók elleshetik kedvenc kávéreceptjeik elkészítésének titkait, megtanulhatják a tökéletes tejhab előállításának fortélyait, vagy kipróbálhatják a kávégépeket. Ez lesz a színhelye a jövőben megrendezendő kávés Masterclass workshopoknak, melyek keretében a kávérajongók elmélyíthetik tudásukat a kávé világáról. Az érdeklődők egyedi illat- és kóstolóélményekkel is gazdagodhatnak, és egy VR-szemüveg segítségével pedig bejárhatják a kolumbiai kávétermőterületeket is.

A megújult Boutique a vásárlás technikai részleteit illetően is innovatív. Magyarországon elsőként vásárláskönnyítő digitális megoldások kerültek bevezetésre, melyeknek köszönhetően megszűntek a hagyományos kasszapultok, és a teljes üzlettér bejárhatóvá vált. Mostantól a rendeléseket kávézás közben, tabletek segítségével veszik fel a kávészakértők, akik az üzlet bármely pontján rendelkezésre állnak. A készpénzzel fizető vásárlókat pedig egy automata pénzkezelő segíti.

A pillanatnyi élmények mellett a Nespresso számára legalább ugyanolyan fontos a jövő, így az új Boutique-ban kiemelt figyelmet kapott a fenntarthatóság. Olyan belsőépítészeti elemek kaptak helyet, mint a kávézaccból készült pultfelületek vagy a kizárólag újra-erdősítési programokból származó faanyagokból készült bútorok és burkolatok. Emellett kialakításra került a már megszokott használtkapszula-gyűjtőpont is. Az Andrássy úti Boutique a helyi művészetnek is helyet ad, az üzlettér falain újrahasznosított kapszulák felhasználásával készült helyi virágmotívumok jelennek meg.

Az új Boutique-koncepció Magyarországra érkezését egy, a magyar közönségnek kedveskedő, helyi kampánnyal ünnepli a Nespresso. A Szervusz Budapest kampány keretében az Andrássy úti üzlet kirakatát a nyár folyamán egy, a magyar hagyományok előtt tisztelgő, újragondolt kalocsai mintás dekoráció díszíti. A kampány részeként limitált mennyiségben csak itt kapható kávéválogatások is elérhetők.

Nespresso_boutique_belso2

Az új, innovatív Nespresso Boutique-koncepciót a többszörös designdíj-nyertes, világhírű Edward Barber és Jay Osgerby által alapított Universal Design Studio építészeti és designiroda alkotta meg.
Ha egyedi, minden érzékszervre ható vásárlási élményre vágyik, látogasson el a megújult Andrássy úti Nespresso Boutique-ba, és kóstolja meg az ünnepi nyitás alkalmából megalkotott kávékülönlegességeket!

A Nestlé Nespresso SA
A Nestlé Nespresso SA úttörő és iránymutató tevékenységet végez a legkiválóbb minőségű adagolt kávék piacán.
Vállalatunk az "AAA Sustainable Quality” programon keresztül, 13 országban több mint 100 000 kávétermelő farmerrel dolgozik együtt azért, hogy fenntarthatósággal kapcsolatos gyakorlatokat vezessenek be a farmokon és a környező területeken egyaránt. A 'The Rainforest Alliance'-szel 2003-ban közösen indított program segít abban, hogy a betakarítás minőségét és a hozamot javítsák, folyamatosan biztosítsák a fenntartható forrásból származó magas minőségű kávékínálatot, valamint segítsék a farmerek és közösségük megélhetését.
A lausanne-i (Svájc) székhelyű Nespresso 80 országban van jelen, és több mint 13 600 munkavállalót foglalkoztat.
A vállalat globális kiskereskedelmi hálózata 2018-ban több mint 800 Boutique-ból állt.

Article Type