Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tekints be a Sziget előkészületek kulisszái mögé!

Back to Press releases
Budapest,
2012 Apr 18

Marketing versenyt hirdetett a Nestlé Hungária Kft. olyan főiskolások és egyetemisták részére, akik szeretnének bepillantást nyerni egy nagyvállalat marketing kampányának háttérmunkálataiba. A pályázóknak a NESCAFÉ 3in1 termék kapcsán kell marketing tervet készíteniük, amelynek célja a kávézás pozitív hatásának megismertetése a fiatalok körében. A legjobb pályázatot elkészítő diák vagy csapat a nyár folyamán figyelemmel kísérheti a NESCAFÉ Sziget Fesztivál Team tagjainak munkáját, majd személyesen is részt vehet a Sziget Fesztiválon.

A Nestlé Hungária Kft. óriási lehetőséget kínál a főiskolás és egyetemista diákoknak, hogy egy verseny keretében megmutathassák marketingtudásukat. A vállalkozó kedvű fiatalok 16-25 éves korosztály számára tervezhetnek egy teljes körű marketingkommunikációs kampányt, amely során a cél, hogy kreatív és edukatív módon kommunikálják a kávézás pozitív hatásait a célcsoportnak. A diákok egyénileg vagy akár két fős csapatokban is jelentkezhetnek, a lényeg, hogy egy ütős és friss tervet készítsenek a NESCAFÉ 3in1 kávémárkához kapcsolódóan a fenti témában.

A beérkezett pályázatokat a NESCAFÉ 3in1 márkáért felelős szakemberei értékelik, és az öt legjobbnak ítélt kampányterv készítője személyesen, szakmai zsűri előtt prezentálhatja munkáját. A legjobb terv megalkotója a Nestlé magyarországi központjában bepillantást nyerhet a NESCAFÉ brand managerei segítségével a kávémárka nyári Sziget megjelenésének előkészületeibe, betekinthet a kulisszák mögé június-július folyamán, majd augusztusban a Sziget Fesztiválon közelről ismerheti meg NESCAFÉ 3in1 csapatának munkamódszereit. Ráadásul az egy hetes fesztiválbelépő mellett NESCAFÉ VIP jegyet is kap a nyertes, így igazán a legjobbnak érezheti magát.

A pályázatokat május 4. 24:00-ig várják a [email protected] e-mail címre.

A hivatalos pályázati kiírás és a szabályzat a www.marketingverseny.nescafe.hu oldalról tölthető le.

 

Sajtóinformáció:

Antik Dalma

Merlin – the lifestyle communication agency

06 20 520 1731

[email protected]

 

Article Type