Új vezető a NESCAFÉ Magyarország élén

Június 1-től Anna Roche veszi át a Nestlé Hungária NESCAFÉ üzletágának vezetését, aki korábban a francia Nescafé Dolce Gusto Business Managereként ért el jelentős sikereket. Anna széleskörű nemzetközi tapasztalatokkal rendelkezik és több területen is sokat tett az erős kávékultúra megteremtéséért.
Back to Press releases

Anna Roche 2001-ben kezdte karrierjét az Nestlé Ukrajnánál marketing funkcióban, majd 2004-ben a kávé kategóriához került, ahol munkája nyomán sikeresen megújult a NESCAFÉ 3in1 üzletága. 2009-ben a NESCAFÉ Marketing Managerévé lépett elő, amely pozícióban sokat tett a fenntartható, nyereséges növekedésért és a vásárlói magatartáson alapuló márkaépítésért.

2017-től Anna vezette a franciaországi NESCAFÉ Dolce Gusto üzletágát. Munkája nyomán példátlan eredményeket ért el a piacrészt és a profitabilitást tekintve, így a Dolce Gusto első számú piaccá nőtte ki magát. Szintén ő vezette a kávé kategória fenntartható törekvéseit és az e-business megerősítését. Anna új pozíciójában az új kelet- és közép-európai NESCAFÉ szervezet tagja lesz.