Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Minden második magyar számára problémát jelent a konyhai gépek elhelyezése

Back to Press releases
Budapest,
2012 szept 04

Íme, a Nespresso újdonsága, a belső terekhez alkalmazkodó, moduláris kávégép

Minden konyha egy összetett, különleges világ, mely tükrözi egyéniségünket. Ha bővítenénk a konyhai gépek, eszközök, kiegészítők sorát, nem mindegy, hogy az új szerzemény hogyan illeszkedik a gondosan megkomponált miliőbe, alkalmazkodik-e életstílusunkhoz. Minden második magyar számára ugyanis problémát jelent a konyhai gépek elhelyezése, a magyarok harmada, ha tehetné, még ezek formáját is szívesen megváltoztatná, hogy jobban illeszkedjenek a rendelkezésre álló helyhez – derült ki a Nespresso friss, reprezentatív kutatásából. 2012 szeptemberétől már nem vágyálom csupán, hogy a konyhai gépek formáját a rendelkezésre álló térhez igazítsuk: a Nespresso újdonsága, a U kávégép okos, moduláris dizájnnak köszönhetően formájában is igazodik a kortárs élet- és belsőterekhez.

2012 nyarán a Nespresso az NRC piackutató bevonásával reprezentatív kutatást végzett a 18-49 éves magyar lakosság körében, hogy megismerje a magyarok konyhákról, kortárs belső terekről és a modularitásról alkotott véleményét. Az 1000 megkérdezett bevonásával készült kutatásból kiderült, hogy miden harmadik magyar kifejezetten szűkösnek találja konyháját. A konyhában leginkább a konyhai gépek elhelyezése okoz problémát: a magyarok 49 százaléka nehezen talál ezeknek megfelelő helyet. A magyarok harmada, elsősorban az újdonságokra nyitott 30-39 éves korosztály képviselői bátran kísérleteznének az eszközök átformálásával, hogy több térhez jussanak és kényelmesen elhelyezhessék konyhai gépeiket. A tárgyak átformálásának lehetősége 2012 szeptemberétől már nem csak a képzelet világában létezik: egy korábban elképzelhetetlen módon formálható kávégéppel, a Nespresso újdonságával ugyanis szeptembertől új dimenziók nyílnak meg a moduláris konyhai gépek világában. Az egyszerűség és a letisztult formák megtestesítője, a U kávégép ötvözi az automatizálás nyújtotta kényelmet és a kávézás személyre szabható élményével. Egy mágneses megoldásnak köszönhetően ugyanis a U elsőként rendelkezik a kávégép kerületén tetszőleges helyen elhelyezhető víztárolóval és kapszulatartóval, így a gép formája idomul a legkülönfélébb belső terekhez és igényekhez.

A Nespresso kutatásából az is kiderült, hogy a magyarok több mint 60 százaléka számára fontos a konyhai gépek megjelenése – nem kizárólag a praktikum, vagy az ár alapján döntünk. Sőt, az igazán innovatív és nyitott válaszadók a formatervezett, szép konyhai eszközöket akár más helyiségben is szívesen elhelyeznék. A U letisztult, kerek formavilágának köszönhetően a belső terek dísze, nem csak a konyhában, hanem az étkezőben, nappaliban vagy akár még a hálóban is megállja a helyét – hiszen mi sem kényelmesebb, ha a vendégek szeme láttára készítjük el a beszélgetést kísérő kávét, vagy ha a reggeli fekete egyenesen az ágyunk mellett gőzölög! A U esetében nem kell attól tartani, hogy kávéfőzés közben összemaszatoljuk a lakást, hiszen a Nespresso legtisztább gépe a kávéfőzést követően nem csöpög, a használt kapszula magától a kapszulatárolóba esik. A U által képviselt csúcstechnológiának köszönhetően pedig mindig tökéletes kávét készíthetünk.

A kényelem tovább fokozható, ugyanis a U csinos külseje komoly belső értékeket is rejt: a gép egy interface segítségével megjegyzi kedvenc kávénkat, így nem szükséges minden alkalommal „emlékeztetni”, hogy rendszerint Ristretto-t, Espresso-t vagy Lungo-t kortyolunk. A gép 25 másodperc alatt üzemkész, automata főzőrendszerének köszönhetően pedig a kapszula behelyezésének pillanatában elkezdi lefőzni a tökéletes kávét.

A Nespresso számára a csúcsminőségű kávé és az innovatív design mellett a környezetvédelem is kiemelten fontos: a gép a használatot követően 9 perccel automatikusan kikapcsol, élelmiszerekkel nem érintkező külsejének pedig több mint 30%-a újrahasznosított anyagokból készült.

A szemet gyönyörködtető U 2012. szeptember harmadikától négy színben – krémfehér, fekete, szürke es narancssárga – kapható a www.nespresso.com honlapon, a Nespresso Andrássy úti Boutique-jában, illetve országszerte a Nespresso Cornerekben. Ára: 39 990 Ft.

Az új kávégép bevezetésével egyidőben Les Collections kiegészítők is bővülnek. A U formavilágához illeszkedő, állítható innovatív mágneses tárolók a kávégép oldalán tetszés szerint elhelyezhetők. A szintén megújuló ikonikus Glass Collection kettes Espresso szettje fekete ás matt szürke, míg a Lungo csészék feketével kombinált narancssárga, citromsárga, zöld vagy kék csészealjjal vásárolhatók meg.
 
Nestlé Nespresso S. A.
A Nestlé Nespresso S. A. a prémium minőségű adagolt kávé úttörője és piacvezető vállalata. A Nespresso – amelynek székhelye a svájci Lausanne-ban található – több mint 7000 alkalmazottat foglalkoztat több mint 50 országban. 2011 végén a vállalat nemzetközi kiskereskedelmi hálózata már 270 exkluzív Boutique-ból állt. További információért kérjük, látogasson el a Nespresso honlapjára: www.nestle-nespresso.com

 

Article Type